1 Pora Spalvos Kontaktai Helovinas Kontaktiniai Lęšiai Akims Kasmet Cosplay Adresatų Ratu Pilka Mėlyna Violetinė Žalia lęšiai kontaktai

€2.80

-65%

€8.23

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kontaktiniai lęšiai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Kontaktiniai lęšiai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Kontaktiniai lęšiai.

Kasmet Cosplay Kontaktai Spalvos Kontaktai Helovinas Kontaktiniai Lęšiai Akims

Pakuotė:

①1 pora(2vnt) Kontaktiniai lęšiai ② Nemokamai Objektyvo atveju

APIE MUS

Pirkėjas Klausimai Ir Atsakymai:

1.Kaip pateikti užsakymą, jei aš noriu nusipirkti įvairių spalvų pačia tvarka? -Pridėti atskirai į pirkinių krepšelį ir sujungti mokėjimo 2.Ar šie lęšiai turi recepto? -Ne,tai Ne receptinių lęšius 3.Kaip ilgai, ar šie lęšiai paskutinis? -1 metų 4.Kiek kontaktai ateiti į dėžutę? -Du lęšiai supakuoti į vieną langelį. 5.Ar jums didmeninius užsakymus? -Taip, mes.Didmeninė klientai naudojasi didesnės nuolaidos 6.Ką patartumėte atrodo natūraliai, kontaktinių lęšių? -Šviesos akis:Jei norite eksperimentuoti su įvairių akių spalvos, o dar ieško natūralių, galite rinktis kontaktinius lęšius, pilkos arba žalios spalvos, pavyzdžiui, jei jūsų natūrali akių spalva yra mėlyna;Jeigu jūs norite pakeisti savo išvaizdą, bet subtilesniu būdu, jums gali nori pasirinkti geresnį atspalvį, kuris apibrėžia kraštų jūsų rainelės ir gilina savo natūralios spalvos. 7.Kiek numatoma dienų bus mano užsakymas imtis, kad gauti čia? -Už MUS:apie 15-25 dienomis -daugelyje šalių:apie 30-60 dienų -Nuotolinio srityse:apie 90 dienų 8.Produkto negavo ilgą laiką? -Jei jūs nenorite gauti jūsų užsakymą, pristatymo laikas, susisiekite su mumis ir mes grąžinsime arba išsiųsti jums.

Dėmesys Rusijos Vartotojams:

-Pateikite savo vardą, pavardę ir savo adreso.Kitaip jūsų pakete tikriausiai bus grąžinami!

Dėmesio Brazilijos Klientai:

-Prašome įtraukti CPF jūsų užsakymo gavėjas dėmesį, kad, kai jūs pateikiate užsakymą, išsiųsti iš Brazilijos, nes laivybos kompanijos poreikius CPF organizuoti vežimą. Dėkojame už jūsų supratimą ir bendradarbiavimą.

Apie atsiliepimą

-Jūsų pasitenkinimas yra labai svarbus mums,Jei jūs suteikiate mums penkių žvaigždučių girti, mes suteiksime jums kuponas

Elemento Tipas Gražus Mokinys
Kilmės KN(Kilmės)
Kiekis Pakuotėje Dviejų Dalių
function1 akių ryšius su spalva
Medžiaga PHMA
Function3 HELOVINAS
Skersmuo (mm) 14.2-14.5
Dioptrijos nereceptiniai objektyvai
Prekės Pavadinimas hidrocor
Sertifikavimo CE
Gyvenimo Trukmė Kasmet
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Function4 Cosplay
Storis(mm) 0.06-0,15 mm
Padaryta Kinija
Raktas Cosplay kontaktiniai lęšiai
Modelio Numeris spalva kontaktai
Function5 ratas kontaktiniai lęšiai

Panašūs produktai