10MM Epoksidinės Dervos Formų didelę Skylę Granulių Silikono Formos Tinka Add-a-Karoliukų Apyrankę PASIDARYK pats Sakai Papuošalai Priėmimo

€1.90

-32%

€2.83

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai.

75430 Miestelyje Silikoninių Formų Savybę: Jos Gatavų produktų yra 1cm Skersmens didelę skylę karoliukai , Dydis tinka 2mm/4mm grandinės apyrankė, Tinka Pandora,už Chamilia, Už Carlo Biagi, Už Zable, ir kiti add-a-karoliukų apyrankės. Juvelyrika Priėmimo Etapai: Tepinėlis pelėsių išleidimo agentas dėl silikono formos Nukentėjo epoksidinės pagal virinto vandens,bet negali paliesti vandens. Sumaišykite epoksidinės tinkamas santykis Maišyti miltelių į epoksidinės Supilkite epoksidinės į pelėsių Laukti, kol epoksidinės gydant sausą , jei yra kai kurios vietos yra ne lygus,galite naudoti švitriniu popieriumi ar kitomis priemonėmis, leiskite jiems atrodo daugiau gražus. Medžiaga:Silikonas Spalva:Skaidrus balta Dydis: 1# MD1157 Baigė Karoliukų Skersmuo 10mm/0.4", Skylės Diametras: 2mm , Tinka 1-2mm grandinės apyrankė 2# MD1158 Baigė Karoliukų Skersmuo 10mm/0.4", angos Skersmuo: 5mm , Tinka 4-5mm, grandinės apyrankė Pastaba: Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Prašome leisti 0-3cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Komplektą sudaro: 1 Vnt x Granulių Sluoksnį.

59083 Gerų Produktų Už Jus

68196 Rekomenduojama, Kad Jūs

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas JAVRICK
Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai Tipas Pelėsis
Prekės Skersmuo 0inch
Elemento Plotis 5inch
Medžiaga Silikono
Elemento Aukštis 0inch
Modelio Numeris Papuošalai Pelėsių
Elemento Ilgio 6.5inch
Prekės Svoris 14g
Produkto Savybės Tinka Pandora, Chamilia
Elemento Tipas Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai

Panašūs produktai