Profesinės Aliejus, Pašarų Stiklo Pjovimo Deimantų Antislip Metalo Rankena, Pjovimo Įrankiai

€6.59

-33%

€9.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Stiklo Cutter, Įrankiai, Pigūs Stiklo Cutter, Aukštos Kokybės Įrankiai, Stiklo Cutter.

Savybės ir specifikacijos

Produkto Pavadinimas: Voleliu Stiklo Peilis

Medžiaga: Karbidas

Svoris: 70G

Visas ilgis: 178 mm

Mokėjimo Mes remti visus šiuos Mokėjimo būdą,pavyzdžiui, vizos,Boleto, "Mastercard", Vakarų sąjunga,webmoney ir pan. Mokėjimas turi būti per 5 darbo dienas po užsakymo. Jei esate mokėjimo nepavyksta, patikrinkite, ar jūsų užsakymus, jei ji vis dar nėra išspręstas, prašome susisiekti su mumis. Prašome patikrinti, ar jūsų vardas(Ypač rusijos klientams), adresą ir telefono numerį prieš jums mokėti, kitaip jums bus ne gauti paketą.

Vežimas Ir Pristatymas

W e guaratee į laivą iš 48 valandas nuo apmokėjimo patvirtinimo,kol mes išsiųsti prekes mes jums atsiųsime žinutę Basilico-pica.lt.prašome patikrinti jį. M e paremti daugelis laivybos metodai.Paprastai, pakuočių atvyksta per 45 dienas. Sekti savo pakages, apsilankykite Šiltas patarimai: siekiant sumažinti svorį, todėl, kad kainos būtų pagrįstos, visi mūsų produktai kiek įmanoma nenaudoti išorinės pakuotės dėžutė, nebent keletą pažeidžiami naudoti produktus už pakuotę.

Grįžti&Grąžinti

I f nesate patenkintas mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis laiku. Aš f, jums reikia grąžinti, arba grąžinti, prašome susisiekti su mumis, mes susidoroti su jumis per 48 valandas.

Grįžtamasis ryšys Jei turite klausimų apie mūsų produktus,prašome nedvejodami susisiekite su mumis,mes stengiamės jums padėti. jūs patenkinti mūsų produktus,prašome palikti mums, 5-star atsiliepimus ir iki keletas nuotraukų iš mūsų produktų,ačiū.

Supjaustyti Storis 5-12mm
Paslauga Geras
Sertifikavimo NĖRA
Svoris 70 g
Tipas ritinio stiklo cutter
Medžiaga Karbidas
produkto pavadinimas Ritinio Stiklo Peilis
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Plytelių klijavimas
Ilgis 17.8CM
Spalva Juoda
Pjovimo storis 5-12 (mm)
Kilmės KN(Kilmės)
Taikymo sritis stiklo pjaustymas, plytelių pjaustymas
Visas Ilgis 175 mm
Modelio Numeris 362421
Naudoti Stiklo Pjaustymo
Ar remti pritaikymas savo reikmėms no

Panašūs produktai