LilyPad Maitinimo Modulis AAA Baterijos Žingsnis iki 5V Konverteris

€0.74

-5%

€0.78

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Integrinių Grandynų, Elektronikos Dalys Ir Reikmenys, Pigūs Integrinių Grandynų, Aukštos Kokybės Elektronikos Dalys Ir Reikmenys, žingsnis iki, maitinimo modulis, 5v žingsnis iki.

Šiltas eilutę: Gerbiami pirkėjui, Mūsų pigiausia transportavimo paslaugas, Ekonominė kategorija logistika (SunYou Ekonomikos Oro Paštu ,Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius ) galima atsekti tik befor ji atvyksta į savo šalis,prašome pasirinkti, Standartinės kategorijos logistikos, jei norite visą stebėjimo informaciją.

Mažas, bet galingas maitinimo šaltinis. Ši lenta buvo sukurta siekiant būti toks mažas ir nepastebimas, kaip įmanoma. Pop AAA baterijos, apversti jungiklį, ir jūs turėsite 5V maitinimo galia jūsų LilyPad grandinės. Gerai, iki 200mA. Trumpo jungimo apsauga.

Ši lenta turi AAA baterijos, apkabos, bet gali naudoti įvesties nuo 1,2 V 5V. Mūsų ličio polimero baterijos yra geras, įkrovimo alternatyva.

LilyPad yra nešiojami e-tekstilės technologija, sukurta Lėja Buechley ir drauge sukurta Lėją ir SparkFun. Kiekvieną LilyPad buvo kūrybiškai suprojektuoti taip, kad didelių prisijungimas pagalvėlės, kad būtų galima juos susiūti į drabužius. Įvairių įvesties, išvesties, galia, ir jutiklis lentos yra. Jie net skalbti - bet būtinai išimkite bateriją!

Pastaba:dalis šio pardavimas atgal Dr. Lėją Buechley toliau vystyti ir švietimo e-tekstilė. Pakuotė: 1 x Naujas LilyPad Maitinimo Keitiklis Modulis AAA Baterijos Žingsnis iki 5V už

Kilmės KN(Kilmės)
Sąlyga Naujas
Tipas Įtampos Reguliatorius
Išsklaidymo Galia 1
Maitinimo Įtampa 1
Prašymas Kompiuteris
Prekės Pavadinimas MINGYUANDINGYE

Panašūs produktai