Dviračių Vožtuvų Adapteriai, Priedai Pakeitimo Jungtis, Padangos, Atsarginės Attachable Dalys, Dviračių Oro Antgalis Dviračio Siurblys

€0.44

-27%

€0.61

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dviračių Siurbliai, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Dviračių Siurbliai, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Dviračių Siurbliai.

Medžiagos: metalas + plastikas

Spalvos, kaip parodyta paveikslėlyje

Svoris: 20g

Produktų sąrašas: oro purkštukų pakeitimas jungtis *1 rinkinys (6 vnt.)

Aprašymas:

Pripūtimo Siurblio Antgaliu Rinkinys: 1pcs Presta Adapteris, 1piece Presta Valve Vamzdis, 1pcs Metalo Krepšinio Adata, 1piece Vario Presta, kad Schrader Dviračių Nuoma Vožtuvų Adapteriai, 1pcs plastiko Pratybų Kamuolys Adata, ir 1piece Schrader Vožtuvų Dangtelis.

Siurblio Adapterio rinkinys tinka varilous kamuoliai - Jogos kamuolys, Kick ball, Pilates kamuolys, Futbolo, Krepšinio, Tinklinio, žaislas kamuolys; taip Pat galite susisiekti su MUMIS/UK oro baliono, įvairių išpūsti žaislai, oro lova, ir kt.

Puikus pripūtimo adapteris, skirtas dviračių siurblį ir oro kompresorių, galima naudoti įvairių tipų padangas dviračiai, kalnų dviračiu, MTB, BMX, kelių dviratį, sulankstomas dviratis, fixie dviračius, motociklus su presta valve vamzdis.

Pripūtimo Antgaliu Rinkinys, kuris veikia kaip keitiklis tarp Presta vožtuvas Schrader vožtuvas, keitimas UK vožtuvą į JAV vožtuvas, per bike siurblys arba oro kompresorius.

Lengva ir patogu įrengti, naudoti veržliarakčio įdėti kepurės ant padangų vožtuvo stiebo, be papildomų įrankių nereikia; geras pakaitalas dėvėti vožtuvų kotus ir adapteriai.

Komplektą Sudaro:

1 Pripūtimo Siurblių Purkštukų Rinkinys

1* Presta Adapteris

1* Presta Valve Vamzdis

1* Metalo Krepšinio Adata

1* Vario Presta, kad Schrader Dviračių Nuoma Vožtuvų Adapteriai

1* Plastikiniai Pratybų Kamuolys Adata

1* Schrader Vožtuvų Dangtelis

Pastaba:

Prašome leisti 0.1-0.3 mm skirtumai dėl rankinis matavimas

Prašome suprasti, kad mes negalime garantuoti, nuotraukos ir reali spalva yra 100%, pats dėl šviesos spinduliavimo arba kompiuterio ekrane skirtumas.

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga LYDINYS

Panašūs produktai