Ekrano Pieštuko Pieštukas Turėtojas Minkštas Tablet Stylus Pen Apsauginė Įvorė Klijais, Dėklas, Skirtas Apple "Pieštukų" iPad "Pro"

€1.38

-16%

€1.66

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Tabletę Touch Rašikliai, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs Tablet Touch Rašikliai, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, Tabletę Touch Rašikliai.

Ekrano Pieštuko Pieštukas Turėtojas Minkštas Tablet Stylus Pen Apsauginė Įvorė Klijais, Dėklas, Skirtas Apple "Pieštukų" iPad "Pro"

Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės. Tai yra kūrybinis priedais "Apple" Pieštuką, kad jūsų Rašiklio nėra lengva prarasti. Puikiai sukurta "Apple" Pieštukų ir suderinama su "Apple ""iPad", "Pro". Naudoti minkštos medžiagos su daugiau apsaugos turėti savo Rašiklį. Priimti pastos pavidalo, tvirtinamas prie galinio planšetinio kompiuterio, naudoti, jei norite. Labai patogu, įklijuokite dalis yra 3M klijai, kuris yra labai stabilus, gali būti naudojamas kelis kartus, nepaliekant jokių žymių. Techniniai duomenys: Medžiaga: Nailonas Audinio Spalva: Oranžinė / Mėlyna / Mėlyna (Pasirinktinai) Dydis: 28 x 220mm/1.10×8.66 į (Vidut.) Kiekis: 1 VNT (kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas) Pastaba: 1.Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių 2.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. 3.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Komplektą sudaro: 1 X Apsauginė Įvorė Dėklas, Skirtas Apple Pieštuku (Ne pardavimo pakuotės)

Programų Ekranas Capacitive Ekranas
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
ekrano rašiklis dangtis "apple" pieštukų dangtis
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA
Prašymas Tabletės
Ilgis 22cm
Modelio Numeris Y5GE4N50570
Paraiška Prekių Ženklus "Apple"
Medžiaga Oda
Pakuotė Taip

Panašūs produktai