OurWarm Žalia Dirbtinių Augalų Alyvmedžio šakelė su Alyvuogių Dirbtinės Gėlės Vestuves Stalo Apdailos Namų Dekoro Vaza

€2.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dirbtiniai Augalai, Namai Ir Sodas, Pigūs Dirbtiniai Augalai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Dirbtiniai Augalai.

Pakavimo Sąrašas:

1 gabalas (sąrašo, kaina už 1 krūmų, nr. puodą komplekte)

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Pratęstas dydis: 17inches*11inches(43cm*28cm)

Medžiaga: Šilkas, Plastiko

Savybės:

Gali būti naudojamas: Gėlių kompozicijų,Sienų dekoras, Vainikas Priėmimo, Žaluma Susitarimą,Puošmena.

Natūraliai atrodančią alyvuogių lapų filialas su geltona-žalia spalva ir ruda šakelė.Filialas priemonių, 14" colių ilgio nuo pagrindo iki viršaus). Kiekvienas filialas funkcijos 3 vaisių. Ten yra papildoma atšaka į "PASIDARYK pats". Jūs taip pat galite nustatyti, dirbtinių gėlių ant jo su įvairių sezoninių pakeitimo.

Realus atrodo. Skirtingai nuo realių lapai, kad išblunka ir praranda savo ūgio, kad po kelių dienų ar net valandų, šie lovelies liks graži amžinai. Naudoti atskirai puikus vaza ar oro augalų terariumai,Arba naudoti bendrai unikalus stalo centerpieces, šiltas džiaugiasi prie savo namų svečiams, ar modernus-prašmatnus papuošalai ir centerpieces per savo vestuves.

Pirkėjas Skaityti

1.Virš Pristatymo Terminas Yra Tik Nuoroda, Kartais Bus Atidėtas Iki Švenčių, Festivalių,Blogas Oras, Muitinės Ir Kt. 2.Kaina nėra įskaitant Priskirtą Pareigą,atokioje Vietovėje Mokestis ar kiti mokėtini Mokesčiai iš kurjerio.Jums reikia sumokėti 30USD daugiau, jei jūsų adresas yra atokioje Vietovėje.

Mokėjimo

1.Mes priimame visa/Master Card/Boleto/WebMoney/QIWI Piniginės/Banko pavedimu.Susisiekite Su Mumis, Jei Turite Bet Kurį Klausimą, Kai Jūs Mokate. Prašome būti awared, kad jokios grąžinamosios išmokos bus išduotas taip pat, kaip pirkėjas sumokėjo mums. 2.Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti,palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą mokėjimai .

Siuntos Pakuotė

1.Prekės bus tikrinamos ir supakuoti gerai, kol mes išsiųsime juos ,įsitikinkite, kad mūsų klientai gautų geros būklės. 2.Paprastai ji trunka 24 valandas Basilico-pica.lt audito lėšas po to, kai jums sumokėjo jūsų užsakymą,mes galime veikti tik jūsų užsakymui po finansinis auditas baigtas. 3.Mes tik laivas patvirtinta tvarka.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą. 4.Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis,ypač per atostogų sezoną. 5.Jei negavote sklypas prie apskaičiuota, pristatymo laikas,prašome susisiekti su mumis,mes jums sekti siuntą ir atsakyti jums kuo greičiau.

Atsiliepimai

Mes garantuojame aukštą klientų aptarnavimo ir siekti 100% pasitenkinimo ! Jeigu esate patenkinti mūsų produktus,prašome palikti gerą komentarą su mumis. Jokių problemų,prašome susisiekti su mumis iš karto.

dydis 43cm
Krova Desktop
Medžiaga Plastikiniai
Augalų Stilius Filialas
Spalva Žalia
sodo puošmena
Naudoti 1 Pranešk Apie Netikrą Augalai
Naudoti 2 Plante Srtificielle
Kilmės KN(Kilmės)
Skaičius, Vnt 1pc

Panašūs produktai