1PC Naujas NFC Daugiafunkcinis Protingas Žiedo Pirštas Smart Dėvėti Piršto Skaitmeninis Žiedas Prijunkite "Android" Telefono Įranga Žiedai

€2.19

-26%

€2.96

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Žiedai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Žiedai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Žiedai.

Prašome atidžiai perskaityti!!!!!

Pastaba: NFC smart chip žiedas yra stilingas dėvimų elektroninių produktas, kuris prisijungia prie mobilaus telefono per nfc bevielio radijo dažnio ryšio technologija, skirta mobiliojo telefono funkcija operacija ir dalytis duomenimis. Ji nereikalauja jokių energijos tiekimo ir aukšto lygio vandeniui rezultatus. Žiedas yra įmontuota nfc mikroschema ir reikalingas mobilusis telefonas. Jis gali būti naudojamas su nfc funkcija.

Style1: NFC Smart Žiedai Būklė: Naujas Modelis: NFC Protingas Žiedo Medžiaga:titano plienas + NFC smart chip Lyčių: Moterims, Vyrams Spalva: Juoda ir Balta Dydis(Visą JAV dydžiai pasirinktinai): 6/7/8/9/10/11/12/13 Paketą sudarė: 1*Žiede: Produkto aprašymas: smart žiedas yra madingi ir praktiški elektroninis gaminys, kuris gali prisijungti prie išmaniojo telefono per "Near Field Communication" (NFC) baigti funkciją atlikti ir dalytis duomenimis. Sukurta su aukšto lygio atsparumas vandeniui, jis gali būti naudojamas be elektros energijos tiekimo. Įmontuota NFC lustas, jis gali būti prijungtas tik prie išmanųjį telefoną su NFC funkcija. Išsamią operacijos: Vieta protingas žiedo per NFC sritimi išmaniuoju telefonu atlikti: ekrano atrakinimas, " app užrakinti, atrakinti, app greitai pradeda, kortelės pavadinimas ir URL, informacijos siuntimo ir skaitymo, ir kt. Greitai paleisti programą "telefonas", iš anksto bus reikia greitai pradėti programos paleidimo parašyta protingas žiedo, kai smart žiedas paliečia telefonas bus automatiškai rasti ir paleisti programą. Palieskite atrakinti, rankų nešioti žiedą touch unlock, ekrano užraktas, taikant užrakto komplektas (kai kurie telefonai turi ŠAKNIS, galite naudoti funkciją). Užrakinti / atrakinti programą, pasirinkite programą, kurią norite užrakinti / atrakinti, parašykite protingas žiedo, tik žiedas palieskite telefono paleisti programą, siekiant apsaugoti asmens privatumą. Palieskite bendrinimo / asmens memorandumas, galite saugoti privačių turinys žiedas, be to, galite dalytis telefono vizitinės kortelės, wifi slaptažodį, grafinę informaciją ir kt., gali būti naudojamas ir kaip privatus memo atrakinti vienintelis būdas atrakinti. Nemokamai / gylis vandeniui, built-in ultra-jautrios DNF chip, nėra elektros, dirbti, lengva nešioti. Naudojimo instrukcijos: (1) pirma patikrinkite, ar telefonas turi ir nfc funkciją, paprastai mobiliojo telefono nfc perjungti telefono sistemos parametrus, jei vartotojas nerado telefono nfc funkcija, funkcijos, prašome kreiptis į mobiliųjų telefonų gamintojai po pardavimo arba "Baidu" paieškos, atitinkantis telefono modelį su nfc funkcija, ir patvirtinti, telefono nfc signalo zonoje. (2) Jei telefonas turi ir nfc funkciją, atidarykite nfc jungiklis, taikant programinės įrangos rinką paiešką nfc funkcija programinę įrangą, atsisiųsti ir įdiegti, pagal programinės įrangos pirmiau patarimai. (3), kad atidarytumėte atsisiųstą nfc programinę įrangą, pagal programinės įrangos virš greitai veikti. (4) kadangi nfc yra artimojo lauko komunikacijos, skaitymo bet kokią užduotį, įsitikinkite, kad užtikrinti, kad žiedas lustą poziciją ir prie mobiliojo telefono nfc signalo sritis, priešingu atveju jis gali būti neįmanoma skaityti ir rašyti įprastą padėtį.

Suderinamumas "Android"
Lytis Unisex
Stilius Mados OLIS
Tinka dovanų duoti Turizmo Memorialinis
Kilmės KN(Kilmės)
Tekstūros medžiagos Nerūdijančio plieno
No NFC smart access žiedas
Formos\modelis ROUND
Modelio Numeris STER
Pakavimas Atskiros Pakuotės
Prekės Pavadinimas QITIS
Funkcija Skambučių Priminimas
Produkto kategorija. Apyrankė
Tipas Žiedas, Žiedas
Proga Jubiliejus
Mozaika Ne mosaiced.
Colo Balta, Juoda
Nustatymo Tipas NĖRA
Paviršiaus Plotis 8mm
Metalų Tipas Nerūdijančio plieno
dydis Nos. 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Žiedų Tipas Vestuvių Juostas
Medžiaga Metalo

Panašūs produktai