Trianglelab 104GT-2 Thermistor Kasetės Šildytuvas Kasetė E3D hotend v6 šildytuvo blokas Vulkanas šildytuvo blokas

€2.78

-7%

€3.02

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 3D Spausdintuvas Dalys ir Priedai, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs 3D Spausdintuvą, Dalys ir Priedai, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, e3d thermistor, e3d šildytuvas, hotend v6.

Jeigu norite atsiųsti UPS/Fedex/TNT/DHL, prašome susisiekti su mumis. Mums reikia aptarti krovinių vežimo su jumis. Į trianglelab visada buvo susirūpinęs dėl produkto kokybės.Mes kuriame produktus ir sunkiai dirbti, siekiant pagerinti kokybę.Mes neapleis mūsų reputacija, nes daug pigių produktų pateikimo į rinką.Manoma, kad tik aukštos kokybės produktai gali kokybei užtikrinti jūsų darbą ir atnešti saugos jūsų darbą. Kai kurie iš mūsų produktų, gali būti brangesni nei kiti,bet prašome tikime, kad mūsų kokybės ir manote, kad jums bus ne apgailestauju, kai gausite prekes. ***-***

***-*** Trianglelab Thermistor Kasetė 280 ir Šildytuvas Kasetė E3D hotend v6 šildytuvo blokas Vulkanas šildytuvo blokas Trianglelab Thermistor Kasetė 280 Maksimali parama 280*laipsnis. Šildytuvas Kasetė 24V/12V 40W 6mm*20mm už E3D V6 HOTEND ir Vulkanas Hotend. *Suderinamas E3d V6 Šildytuvo Blokas(NAUJAS) *Suderinamas E3d Vulkanas Šildytuvo Blokas Thermistor Kasetė X 1PCS(Gali įsigyti kelis egz.), Šildomos Cartridg X 1PCS(Gali įsigyti daug kopijų) * 5 : 100K thermistor - ATC Semitec 104GT-2/104NT-4-R025H42G (Naudojama ParCan & J-Vadovas) (4.7 k pullup) #define TEMP_SENSOR_0 5 Jei norite, kad thermistor jutiklis, kuris gali telpa į jūsų hotend, prašome spauskite čia .

Prekės Pavadinimas DFORCE
Modelio Numeris TH Kasetė
Elemento Tipas Kasečių Šildytuvas

Panašūs produktai