5cm Plonas Kawaii Svogūnai Anti Stresas Kamuolys Lėtai Auga Spaudimas Įtempių pilnamečiai Vaikai, Juokinga Dovana, Žaislai Mergaitėms, Berniukams Anekdotas

€2.51

-4%

€2.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Gags & Praktinių Anekdotai, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Gags & Praktinių Anekdotai, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Gags & Praktinių Anekdotai.

1pc Mielas Mochi Plonas Antistress Kamuolys Super Lėtai Auga Kvapus Išspausti Įtempių Vaikams Žaislus Vaikams, Suaugusieji Plonas

Savybės:

Funkcija: Norėdami sumažinti stresą ir nerimą, padidina kraujo cirkuliaciją, rankų, kaip reabilitacijos pratimai,nerimo reduktorius suaugusiems. Aukštos kokybės: žaislas pagamintas su elastinga TPR ir rafinuotas kūrinys, toks plonas ir tvirtas, jis yra saugus ir patvarus, Tinka daugumai žmonių: produktas yra minkštas, nebijo mesti ir pigesniu, tai yra gera dovana vaikams, Kompaktiškas ir nešiojamas: šviesos svorio, tiesiog įdėti jį į savo maišą ar net savo rankomis, toks džiugu žaislas, patogus nešiotis, Amžiaus Diapazonas: > 3 metų amžiaus, Medžiagos: Saugos Putos, TPR Naudojimas: žaislas,kolekcijos,mobilusis telefonas, dirželiai,apdaila,Mielas ir minkštas, plonas pakabukai, skirta mobiliųjų telefonų, krepšiai, raktus, dovanos, rinkti, stresas žaislai, rankų pagalvės, mobiliojo telefono laikiklis, kortelės turėtojui ir dar daugiau.

Pastabos: 1. Nerekomenduojama vaikams iki 3 metų amžiaus. 2. Šviesos fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.

Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Lėtai auga
Įspėjimas no
dydis 5cm
Medžiaga TPR
Savybė Emoji/Kawaii/Plonas/Squezze/Antisress Kamuolys
Baterija no
Amžius > 3 metų
Matmenys 5CM-6CM
Temos Filmų ir TV
Mfg Serijos Numeris ŽAISLAS
Modelio Numeris Išskleidimo Žaislas
Lytis Unisex

Panašūs produktai