Elegantiška Vintage Dragonfly plaukų segtukai Nuotakos Šukuosena Vestuvių Plaukų Aksesuarų, Skaidrus Dragonfly Plaukų Įrašą 1pcs

€0.59

-43%

€1.04

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Moterų Plaukų Aksesuarai, Drabužiai, Reikmenys, Pigūs Moterų Plaukų Aksesuarai, Aukštos Kokybės Drabužiai, Reikmenys, Moterų Plaukų Aksesuarai.

[xlmodel]-[custom]-[53495] Aprašymas

Elegantiška Vintage Dragonfly plaukų segtukai Nuotakos Šukuosena Vestuvių Plaukų Aksesuarų, Skaidriais Sparnais Dragonfly Plaukų Įrašą 1pcs

Aprašymas:

Medžiaga: Alloy

dydis: Kaip parodyta paveikslėlyje

Spalva: Sidabrinė

Stilius: Dragonfly Plaukų Įrašą

Pastaba:

1. Kaip mes visi žinome, skirtingų kompiuterių ekrano spalvos įvairiais būdais, tikrasis projektas spalvos gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje.

2. Prašome ignoruoti dydžio. Kartais masto gali būti siauresnis, nei tai, ką mes apibūdiname. Kinija yra paprastai mažesnis nei Europoje ir Jungtinėse valstijose. Todėl, prašome nuolat atstumas 1-3 cm.

3. Jei jums kyla kokių nors sunkumų renkantis dydį, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Mes suteiksime jums keletą pasiūlymų, bet nuoroda tik.

Mes galime priimti užsakymus, sumaišyti pardavimo, spalvų ir dydžių. Kuo didesnis skaičius, tuo didesnę nuolaidą.

Į paketą įeina:

1 vnt kietas

[xlmodel]-[foto]-[0000] Produkto Nuotraukos

[xlmodel]-[custom]-[53494] Paslaugos

1. Kaip išlaikyti sekimo su mano sklypo?

Galite patikrinti, ar jūsų laivybos informacija iš šių ryšį su savo sekimo ne,www.17track.net/en ( nukopijuokite į naršyklę).

2. Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas. Didmeninė, mes galime pasiūlyti nuolaidas ar nemokamas pristatymas remiantis kiekis norite užsisakyti. Jei norite paskirti mums savo trečiosios šalies, galime gabenti krovinį su savo klientais tiesiogiai. Galite būti tikri, ir pasitiki mumis, Mes ne palikti jokios informacijos apie save.) Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 3. Ar yra kokia nors problema su dydžiais? Prašome griežtai pagal mūsų matavimo metodas pirkti. 4. Prašome susisiekti su mumis elektroniniu Basilico-pica.lt pranešimą dėl papildomos informacijos.

Funkcija 7 barrettes
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga lieti, plastikiniai,dervos
2 funkcija Dragonfly Plaukų Segtukai
Funkcija 6 Moterų Mada, Plaukų Aksesuarai
Funkcija 1 100% Brand New ir Aukštos Kokybės
Spalva Auksas
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Funkcija 8 Skaidrus Sparnus Dragonfly Plaukų Įrašą
Funkcija 9 Aukso Dragonfly Plaukų Segtukai
3 funkcija crystal plaukų įrašą
Modelio Tipas Gyvūnų
4 funkcija Vestuvių Šukuosena
Stilius Mados
Tipas Plaukų segtukai
Funkcija 5 Nuotaka Priedai
Paketas Apima 1 vnt Plaukų Clips
Lytis MOTERIS
dydis 10*5cm
Modelio Numeris plaukų clips mergaitėms

Panašūs produktai