Gamtos Asorti Sumaišyti Perlas Turas Prarasti Kryptis Akmens Karoliukai, "PASIDARYK pats" Karoliai, Apyrankės Juvelyrikos Priėmimo Pasiimti Dydis 4 6 8 10 12 kaip 14mm

€0.54

-3%

€0.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Karoliukai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Karoliukai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Karoliukai.

Didmeninė Asorti Natūralaus Akmens Turas Prarasti Kryptis Karoliukų, Skirta "PASIDARYK pats" Karoliai, Apyrankės Papuošalai Padaryti 4 6 8 10 12 kaip 14mm

Medžiaga: Asorti Natūralus Akmuo; Šilumos Gydant Stabilizavosi Padidinti Spalvos, Būklė: AAA Aukščiausios Kokybės, Sklandžiai, Puikiai Poliruoja, Dia: 4mm: apie 95pcs/kryptis; Dia: 6 mm: apie 63pcs/kryptis; Dia: 8mm: apie 48pcs/kryptis; Dia: 10mm: apie 38pcs/kryptis; Dia: 12mm: apie 30pcs/kryptis; Dia: kaip 14mm: apie 23pcs/kryptis;; Pastaba: Visi akmenys yra unikalus ir gali skirtis nuo tos, kuri parodyta paveikslėlyje.

P ayment

Mes priimame sąlyginio Deponavimo, TT (banko pavedimu), Western Union, Money Gram.

Pristatymas Laiku

Kai apmokėjimas yra gautas ir uždirbtas pristatymo datos yra per 2-3 darbo dienas. Laivybos laikas priklauso nuo jūsų buvimo vietą. Paprastai tai užtruks 15-30 dienų atvykti Jungtinės amerikos valstijos, Kanada, Australija ir Europa, Countrys, ir 20-35 dienų kitose šalyse.

Atsiliepimai

Jei gerai jaučiatės su mūsų produktus, Prašome palikti mums, 5-star teigiamų atsiliepimų, ačiū labai. Turėtų būti jokių problemų, susijusių su savo pirkiniu, prašome nepalikite neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, prieš kreipdamiesi į mus dėl rezoliucijos. Taigi, kad mes galime išspręsti geriausias būdas! Tada mes galime pasiūlyti geresnes paslaugas už jus ir kitą kartą.

Prekės Pavadinimas MGIE
dydis 4mm, 6mm, 8mm, 10mm, 12mm, 14mm
Skylės Dydis 1-1.5 mm
Modelio Numeris SG
Metalo Tipas NĖRA
Medžiaga Mūrinis
Bauda ar Mados Mados
Elemento Tipas Karoliukai
Prekės Forma Kamuolys

Panašūs produktai