Anodize Standus Aliuminio Veleno Mova Standžios Movos Variklio Jungtis Valtis Metalo Bendras Adapteris, Multi-spec nemokamai varžtas & Raktas

€0.81

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Velenų Movos, Namų Tobulinimas, Pigūs Velenų Movos, Aukštos Kokybės Namų Tobulinimas, Velenų Movos.

Gaminių Aprašymas

Medžiaga: Aliuminio Lydinys Baigtas: Anoduoto Spalva: Tamsiai Raudona/Tamsiai Mėlyna/Mėlyna Vandens Pirkti Sankabos NEMOKAMAI Varžtą ir 1 VNT Šešiakampis Veržliaraktis Tris Dydis Sankaba (1) Skersmuo * Ilgis - 12*20mm, spalva yra tamsiai raudona (2) Skersmuo *Ilgis - 14*25mm, spalva yra raudona, tamsiai mėlyna ir vandens mėlyna (3) Skersmuo *Ilgis - 16*25 mm, spalva yra mėlyna vandens Varžto Skylės Diametras: M4 Perdavimo Akučių Skersmuo: kelių Specifikacija , Rodo, kaip:Skylės: ID, X, ID kortelę. Akučių Skersmuo Toleranciją: +0.02 mm pavyzdžiui: Skylę ID X " ID "4mm-6mm" reiškia "vieną skylę vidinis skersmuo sankaba yra 4mm ,kitos yra 6mm".

Mokesčių:

Mes nesame atsakingi už bet kokius muito. Bet importo mokesčiai arba mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. Prašome įsitikinkite, kad padvigubinti savo adresą, prieš pildydami mokėjimo. Rusija klientas reikalauja pilnas pavadinimas.

Atsiliepimai

1 Mes, priklauso nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks. Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums. 2, Jei jūs patenkinti mūsų daiktų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų. Mes paliks teigiamą grįžtamąjį ryšį su jumis vėliau. 3 Susisiekti su mumis el. paštu arba mūsų prekybos vadybininkas , prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą. Mes susidoroti su jums išspręsti visas problemas kuo greičiau.

Susisiekite Su Mumis

Jei turite kokių klausimų ar jums reikia bet kokios paramos prašome nedvejodami susisiekite su mumis: El. paštas: [email protected]; Mobilusis:15914314826;

Medžiaga Aliuminio
Standartinius arba Nestandartinius Nestandartiniai
Struktūra disko
Lanksčios arba Standžios Standžios
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai