Stendas atveju "Apple" žiūrėti serija 3 2 1 airpods turėtojas silikono įrašą stabdžių prarado kablys iwatch4 juostoje, apsauga, ausinės acessory

€1.11

-20%

€1.39

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Ausinių Priedai, Buitinė Technika, Pigūs Ausinių Priedai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Ausinių Priedai.

Stendas atveju "Apple" žiūrėti serija 3 2 1 airpods turėtojas silikono įrašą stabdžių prarado kablys iwatch4 juostoje, apsauga, ausinės acessory

Paaiškinimas

RAUDONA/juoda/balta/mėlyna +be kablio ateina be kabliuko RAUDONA/juoda/balta/mėlyna su kabliu ateina su kabliu ir žiedas Jei jums reikia kablio ir žiedas, prašome pasirinkti, "RAUDONA/juoda/balta/mėlyna su kabliu ", o pateikimo tvarka

Pilna Apsauga: ausinių pagalvėlės turėtojas pateikia su mados, lengvai ir ypatingas būdas saugoti jūsų belaidės ausinės. Jis yra plonas montavimo, smūgiams atsparus ir lankstus, siekiant apsaugoti jūsų ausinių iš pasimesti, smūgių, lašų ir įbrėžimų.

Platus Naudojimas: galite naudoti apsauginiai saugojimo atveju, kaip anti-lost dirželiu, unikalus key chain, ar stilingas karoliai, pakabukas. Ji veikia puikiai su "Apple" žiūrėti juosta per treniruotę ar pasinaudoti.

Lengvas Montavimas: Šios saugumo dirželis yra labai lengva naudoti be jokio vargo ar sudėtingų diegimo. Tiesiog įdėti savo ausinių skyles ir jie liks stora ir tvirta. Visiškai vienas žingsnis montavimas!

Aukštos Kokybės: universalus saugojimo turėtojas yra pagamintas aukščiausios kokybės silikono, puiki kokybė. Ji yra meistriškai sklandžiai, patvarus, resuable ilgą laiką naudojant. Ne toksiškas, ne-alerginių ir 100% saugus odos!

Pasitenkinimo Garantija: Jūsų pasitenkinimas yra mūsų labai prioritetas. Bet problema su belaidžio ryšio ausinių savininkas, prašome susisiekti su mumis ir mes tikrai siūlome priimtiną sprendimą. Pridėti į Krepšelį Dabar ir Mėgaukitės Juo Anksčiau!

Medžiaga Silikono
Modelio Numeris Jm-Pod-C003
airpods ausinės Kablys Taip
Airpods atveju Taip
dydis 26MM*14MM
Kilmės KN(Kilmės)
3 funkcija airpods turėtojas žiūrėti juosta
airpods įrašą Taip
Funkcija 1 airpods turėtojas silikono
Pakuotė No
2 funkcija airpods turėtojas žiūrėti
Elemento Tipas Ausinių Stendas
Prekės Pavadinimas jmetec

Panašūs produktai