2021 NAUJAS Garažas Nuotolinio Valdymo 390MHz Vartų Automatikos Durų Atidarytuvas 433MHz Fiksuotojo Geležinkelių Kodas 868MHz Belaidis Siųstuvas Komandą

€3.11

-41%

€5.36

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Durų Nuotolinio Valdymo, Saugumas Ir Apsauga, Pigios Durys, Nuotolinis Valdymas, Aukštos Kokybės Saugumas Ir Apsauga, Durų Nuotolinio Valdymo.

2021 Naujų Tinka 99% nuotolinio valdikliai rinkoje.

Naudojimo sritys: garažo vartai, Vartai, Durys, motociklai, automobilių signalizacijos produktai, namų apsaugos produktus, trumpojo nuotolio bevielis nuotolinio valdymo produktų, pramoninių produktų kontrolės, Signalizavimo Sistemas ir t. t.

Kodėl verta rinktis mane?

* Basilico-pica.lt Pardavimo Čempionas * Labai geri atsiliepimai * Kokybės užtikrinimo * Kokybiškos paslaugos * Laivybos 24 valandų

Specifikacijos

Gaminio medžiaga: Metalas ir ABS Gaminio dydis: 63*37*12mm Produkto svoris: 18 g Produkto spalva: Juoda Vardinė įtampa: 3V(CR2032) su baterija Vardinė srovė: 10 mA Įrengimas: belaidis Fiksuoto kodas+Geležinkelių kodas+Gyvenimą kodas Mokymosi dažnių diapazonas: 280MHz į 868MHz Radijo perdavimo atstumas: 30-100m (atviroje vietovėje) Taikymo sritis: garažo vartai, signalizacija, automatinės durys, valcavimo durys ir kt.

Įtraukti

Nuotolinio Valdymo Pultas Baterija Keychain Anglų Vadovas

Kiekvienas mygtukas yra suderinama su skirtingų prekės ženklų. Vienas nuotolinio valdymo pultas gali būti suderinama su iki 4 ženklų,suderinamas dažnis kiekvienas mygtukas yra 287mhz-868mhz, nustatyti sau, pakeisti skirtingo dažnio nuotolinio valdymo (pavyzdžiui, žr. nuotrauką žemiau)

Funkcija

1. Jei jūs nežinote, kaip jį naudoti, susisiekite su mumis ir mes jums atsiųsime mokymosi video 2. Jei jums patinka tai, prašome prisiminti, duok man penkių žvaigždučių pagirti 3. Jei norite pradėti ginčo, atminkite, susisiekite su manimi ir aš jums išspręsti jūsų problemą. 4. Jūs nežinote, jei nuotolinio valdymo sistema yra suderinama, prašome siųsti man savo originalaus nuotolinio valdymo pulto nuotrauką, ir aš patikrinti, kad jums 5. Atminkite, jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su manimi, ar palikti man žinutę, nes mano paslaugos yra geriausias! geriausias!

F&A

Q1:Nereikia gavo sklypas A:Kada siunta bus atidėti,prašome būti kantriems. jei sklypas per laiką /pamesta /neveikia , prašome susisiekti su mumis ,mes galime išsiųsti arba grąžinti už tavęs greičiau . Q2:Baterijos Išsikrovė A:Mes kruopščiai patikrinti prieš mes laivas iš , bet battert bus įvykdymo ilgai laivybos kelią .Jei baterija gali neveikia ,prašome susisiekti su mumis ,mes pasistengsime atsakyti kuo greičiau . Q3:nuotolinio valdymo pultas negali dirbti . A:1.Please patikrinkite baterijos pirma , jūs galite pakeisti nauja baterija bandykite dar kartą . 2.Prašome patikrinti, ar jūsų lusto modelio numeris ir dažnis (galite patikrinti paramos chip modelio numerio aprašymas) 3.Jei nori naudotis vartų,prašome klonavimo, tai iš jūsų originalus nuotolinio valdymo pultas.

Tipas RF
Prekės Pavadinimas Scimagic-RC
telecomando cancello universale 433MHZ Nuotolinio Valdymo
Baterija 3V(CR2032) su baterija
Modelio Numeris Garažas SMG-008PLUS
Kilmės KN(Kilmės)
Radijo perdavimo atstumas 30-100m (atviroje vietovėje)
Sertifikavimo CE
Medžiaga Metalo ir ABS
Nuotolinio Valdymo Garažas Nuotolinio Garažo
Nuotolinio Valdymo Vartų Garažo durų atidarytuvas
Dažnis 287MHz-868MHz
mando garaje variklis puerta garaje
mando puertas de garajes mando garaje 433 mhz
Kanalai 4
mando garažas mando garaje universalios

Panašūs produktai