Odos Atveju LG G7 ThinQ Vienas G5 G6, G4, G3 Q8 K6 V30 X 2 Galios Flip Book Atveju Dėl LG K10 K3 2017 LV5 K8 2018 Padengti Atvejais

€2.16

-12%

€2.46

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Apversti Atvejais, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigūs Apversti Atvejais, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Apversti Atvejais.

Dėmesio & Šiltas-patarimų:

Prašome palikite man žinutę apie konkretus reikalavimas. Ir įsitikinkite, kad ji/s pilnas pavadinimas (pirmas + artimųjų + paskutinis), ir naudinga, telefono numerį, kai rašote pristatymo pranešimą ( ypač draugai iš rusijos ). Priešingu atveju ,jis gali turėti pristatymo vėlavimo ar problema.

Labai svarbu !!! Prašome palikti pranešimą patvirtinti atveju, spalvos , modelio telefono, ekrano dydis, su arba be atspaudų ir išleidimo metus. Nes pats telefonas turi kitą versiją Kinijoje ir savo šalyje. Kitaip mes išsiųsti byloje pagal jūsų užsakymą parinktis ir negali būti atsakingi už nesusipratimas, klaida ir laivybos nedelsiant.

Atsiliepimai : Prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą, kaip mes galime išspręsti daugumą problemų, įskaitant paslaugų grąžinti ar išsiųsti . Kai klientas buvo patenkintas produktas, bet palikti neigiamą grįžtamąjį ryšį, kurį nesusipratimų , noriu pareikšti, kad teigiamas grįžtamasis ryšys turėtų būti 5-star".

Pristatymas :

1. Mes atsiųsime pakuotės po gauti savo atlygį ir modelio patvirtinimą, paprastai per 48 valandas .

2. Pristatymas bus atidėtas priežastis, dėl force majeure vietos paslaugų ar. Ji gali iki 40-60 dienų.

3.Mes turime 10 dienų atostogos Kinijos Nacionalinė Diena ir 15 dienų atostogos Kinų naujieji Metai. Šiame dviejų etapų metu, mes negalime laivo paketas laiko, nes visi Kinų iš darbo, įskaitant Express paslaugos ir Pašto paslaugų.

Savybės:

Priminti: Ne Smart " Vaizdas

Byla Dangtelis LG

Ypatingas dizainas LG

Anti-Scratch

Apsaugo jūsų telefoną nuo dulkių, įbrėžimams ir kitų kasdien žalą

Patogiai ir saugiai

dydis For LG
Savybės Šilko Tekstūros Flip Case
Dizainas Paprastas
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Peaktop
Tipas Flip Case
Priminti Ne Smart " Vaizdas
Medžiaga PU Oda + PC Atveju
Suderinamos Prekės LG

Panašūs produktai