(1/128 .008) Maiše 5g/10g Holografinis Blizgučiai Milteliai-Akinantys Nagų Blizgučiai Vaivorykštė Pigmentai Amatų Gelio Nagų Milteliai 29Colors

€0.99

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Nagų Blizgučiai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Nagų Blizgučiai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Nagų Blizgučiai.

(1/128 .008) Maiše 5g/10g Holografinis Blizgučiai Milteliai-Akinantys Nagų Blizgučiai Vaivorykštė Pigmentai Amatų Gelio Nagų Milteliai 29Colors rankų darbo ***Itin Aukšta Raiška Blizgučiai Milteliai*** Kosmetikos Klasės - saugus nagai, kūno, veido, & plaukų. Profesinės klasės grožio prekės. Dydis: .holografinis poveikį šio blizgučiai yra pranašesnis! Spalva: Įvairių Matmenų Holografinis Dydis: 0,2 mm dydžio(1/128) Naudojimas: puikiai Veikia visose nagų dailės laikmenose, įskaitant akrilo, sunku gelis, gelio lenkų, ir blizginimo priemonės. Tirpiklis atsparus ir nebus kraujuoti jūsų nagų priedai. Pabarstyti per nago, arba patrinti į lipnus sluoksnis gelio lenkijos aptakus atrodo.

\

Shippment .mes galime laivas visame pasaulyje ePacket/China Post/DHL/EMS/UPS/FEDEX; .plz įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas atitiktų jūsų pristatymo adresą ir pateikti išsamią ir teisingą pristatymo adresą,othersize,jūsų paketas bus grąžintas arba būti siunčiami neteisingą adresą ir mes nesame atsakingi už šios bylos; .mes suteiksime sekimo numerį laiku jums,plz pranešimas China Post negali stebėti paketą statusą metu shippment. Atvyksta Laiku, tai priklauso nuo jūsų adresą ir pristatymo būdą, kurį pasirinkote: .Kinija Paštu:(nuo 15 iki 40 dienų, paprastai,bet 40 iki 60 dienų, ypatingais atvejais); .ePacket:(nuo 10 iki 15 dienų); .DHL/EMS/UPS/FEDEX:(5-10 dienų); (laiko aukščiau yra tik nuoroda,tikslus laikas gali skirtis dėl kai kurių veiksnių per shipping) (mes pažadame, kad jūsų siunta bus pristatyta jūsų rankose 60 dienų,jeigu jūs dar neturite gauti savo paketą per 60 dienų,plz susisiekite su mumis tiesiogiai grąžinti ar išsiųsti ne vieną kartą,ir plz don ' t pateikti ginčą, kuris nėra naudingas) Grąžinimo Politika, jei yra kokių defektų prekes gausite,plz susisiekite su mumis grąžinti ar kompensuoti Atsiliepimų .jei jums patinka mūsų gaminiai,mes labai vertiname jūsų teigiamą peržiūrą; .jei nesate patenkintas,plz susisiekti su mumis dėl išspręsti prieš jums palikti neutralią arba neigiamų atsiliepimų,mes padarysime viską už jūsų pasitenkinimą. Apie Mus .stabilus ir efektyvus gamyklos produkcijos tiekimas; .gražus produktas,aukšta kokybė,geras aptarnavimas ir greitas pristatymas; .didmeninė, yra sveikintina, ir palankiomis kainomis bus siūloma įsigyti; .didesnis kiekis didesnė nuolaida ir daugiau, staigmena dovanos; .Pardavimo Pasiūlymai kiekvieną dieną ir didysis išpardavimas Kalbama apie ypatingą dieną; .Atnaujinti naujų produktų kiekvieną savaitę.

Elemento Tipas Nagų Blizgučiai
Kaina 0.5-1usd blizgučiai
Feature2 Poliesteris Bauda Holo Blizgučiai Nagams Amatai
NET WT 5g /10g
Feature1 0,2 mm Blizgučiai Milteliai
Prekės Pavadinimas MAFANAILS
Spalva PET Blizgučiai
Kiekis 1Bag blizgučiai
Produktas netoksiškas, nagų dailės blizgučiai, blizgučiai už gleives
Modelio Numeris GERT3W5345
Feature3 lazerio nagų milteliai
dydis blizgučiai 1/128
Medžiaga PET Blizgučiai
Punktas Bauda Holo Blizgučiai Nagams Amatų Jewlery
Kilmės KN(Kilmės)
produkto pavadinimas holografinis blizgučiai

Panašūs produktai