100vnt Mikropluošto Putų Apsaugos Juosta Anti-Rūko Nosies Tiltas Pagalvėlės, Pagalvėlės Nagų Kaukė "Pasidaryk pats" Priėmimo Fix Apsaugos Kaukė Medžiagos

€1.25

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Aprašymas

Tipas: Nosies Tiltas Padas Medžiaga: Sponge Spalva: Juoda,Pilka Kiekis: 100 vnt Pakuotė: 100 x Nosies Tiltas Pagalvėlės ( kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas. ) Dydis: 90*10mm(L*W) Storis: 5mm Savybės: Nosies mygtukai leidžia nešioti daug daugiau, minkštas ir patogus. Išvengti sunku sluoksnis iš medvilnės kaukė tiesiogiai neliesti savo veido, jis gali pakenkti jav. Už akinius nešiojantiems apsaugoti akinius negali būti neryškus, šiltas iškvėpti orą iš mūsų burną. Nosies putos padas gali mums padėti reguliuoti integravimo laipsnį tarp skirtingų žmonių ir kaukės. Tiems, kurie dažnai dėvi kaukes, rekomenduojama nuolat juos keisti, jei jie yra nešvarūs. Kaip naudoti: 1. Juosta su dvipuse juosta anti-rūko nosies tiltas trinkelėmis. 2. Suderinti nosies tiltas trinkelėmis centre nosies tiltas kaukė. 3. Švelniai paspauskite nosis pad įsitikinkite, nosies pagalvėlės yra tvirtai pritvirtintas prie kaukė.

Prekės Pavadinimas LEKGAVD
Tipas 1 Sponge Pagalvėlė
Tipas 2 Apsaugos Juosta
Maitinimo Šaltinis NĖRA
Storis 5mm
Sezonas pavasarį/vasarą/rudenį/žiemą
Funkcija Drop laivyba,didmeniniams
3 tipas Burnos Kaukę, Priedai
dydis 90*10mm(L*W)
Kilmės KN(Kilmės)
Proga Kasdien,Šalis,Pašaukimas,Laisvalaikis,Pirkiniai
Tipas Nosies Tiltas Padas
Medžiaga Kempinė
Spalva Juoda,Pilka

Panašūs produktai