Biologiškai Šiukšlių maišai ekologiškus produktus, vienkartiniai Už šiukšliadėžės namų ir virtuvės Wastebasket kompostuoti gerų namų

€3.97

-45%

€7.35

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Šiukšlių Maišai, Namai Ir Sodas, Pigūs Šiukšlių Maišai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Šiukšlių Maišai.

Biologiškai Šiukšlių maišai ekologiškus produktus, vienkartiniai Už šiukšliadėžės namų ir virtuvės

Techniniai duomenys:

Šiukšlių maišas yra biologiškai, vienkartiniai ir ilgalaikiai. Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, naudinga ir praktiška. Galite atsisveikinti šiukšlių kvapas.

Tipas: Biologiškai Trush Krepšiai Kiekis: 2 Rulonai(apie 40Pcs) Medžiagos: Biologiškai krakmolo pagrindu Savybės: Biologiškai skaidomų,Patvarus, Nešiojamų, Vienkartiniai Vieno Dydis: 45cm x 50cm/17.7" x 19,7" (Vidut.)

Apie prekybos:

Visi produktai parduodami šioje parduotuvėje paramą didmeninė.Jei jums patinka mūsų daiktų ir noriu parduoti savo vietos rinkoje, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo.Mes galime pasiūlyti rinkoje konkurencingas kainas.Jei jums reikia didesnio kiekio, taip pat galime pritaikyti pakavimo jums.

Pastabos:

Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Komplektą Sudaro:

2 Ritinėliai, Šiukšlių Maišelis(apie 40Pcs)

Biologiškai Suyrančių Vienkartinių Trush Maišeliai. Pakankamai stiprus.

Antspaudas tvirtai, atskirti lengvai.

Medžiagos, biologiškai skaidosi.

Trush krepšiai šou.

5 ritinėliai, 100vnt/maišas.

Pristatymas:

Mūsų prekės yra pakankamai, prašome būti tikri, pirkti, mes bus nedelsiant išsiųstos. 1.Dėl Politikos, prašome pateikti mums savo vardą ir pavardę, jei jums yra Rusija.Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą. 2.Prekės bus išsiųstos per 5 darbo dienas nuo mokėjimo gavimo. 3. Jei sandoris yra Honkongo ir Kinijos valstybinė šventė, tvarkymo laikas bus atidėtas. Prašome suprasti.

Apmokėjimas:

Yra daug mokėjimo būdų galima rasti Basilico-pica.lt, tokių kaip Alipay, kredito korteles,realiuoju laikas, banko pervedimai, neprisijungęs mokėjimus (banko pervedimų ir "Western Union").Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums. Siekiant apsaugoti savo interesus,mokėjimas bus laikinai laikomų Alibaba, ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.

Garantija:

1.Jei elementas(daugiau nei 10 jav DOLERIŲ) yra defektas, kai jūs jį gauti, arba jums netenkina, prašome grąžinti per 14 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo. Bet daiktai turi būti grąžinti į gamyklą būklės. Prašome susisiekti su mumis iš anksto ir patikrinkite grąžinimo adresas, prieš jums grąžinti. 2.Jei prekės(daugiau nei 10 jav DOLERIŲ), yra defektų 3 mėnesiams, galėtume atsiųsti jums naują pakeitimas nemokamai, arba siūlo visą kompensaciją po to, kai mes gauti brokuotą prekę. 3.Jei prekės(daugiau nei 10 jav DOLERIŲ), yra defektų 12 mėnesių, taip pat galėtume pasiūlyti jums pakeitimo paslauga, bet jūs turite mokėti už papildomas transportavimo išlaidas.

Atsiliepimai:

Tikiuosi, jūs galite suteikti mums gerus atsiliepimus! Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų verslo vystymosi .Mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti Teigiamą Atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę.Dėkojame už jūsų paramą!! virtuvės šiukšliadėžės Ekologiniai produktai, biologiškai suyrančių maišelių namų ir virtuvės Šiukšlių maišai Wastebasket prekės, virtuvės ir namų apyvokos kompostuoti maišeliai vienkartiniai maišeliai

Medžiaga Ekologinė krakmolo pagrindu
Tipas vienkartiniai maišeliai
Šiukšlių Maišelio Tipas Flat Top Tipas
Biologiškai suyrančių maišelių dydis 45X50cm
Spalva Žalia
Kilmės KN(Kilmės)
Naudojimas virtuvė/home
Stilius Ekologiniai produktai

Panašūs produktai