RIZIKOS Dviratį Dviračiu Vamzdynų Vamzdžiai nustatytą Perskaičiavimo Sėdynės Vielos Rėmas Gaudyklė, Laidas su šlapia Danga Vadovas Įrašą Gnybtus Organizatorius Adapteris

€0.65

-30%

€0.93

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dviračių Stabdžių, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Dviračių Stabdžių, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Dviračių Stabdžių.

4 vnt Dviratį Dviračiu Vamzdynų Vamzdžiai nustatytą Perskaičiavimo Sėdynės Vielos Rėmas Spąstus, apkabos Apkabos Organizatorius Adapteris

Mūsų dviračių naftos vamzdis, fiksuotas rinkinys yra pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio ir plieno fiksavimo varžtai, kurie yra labai tvirtos ir nėra lengvai deformuojasi. Stabdžių linija, vamzdis, vamzdžiai derinimo nustatytos. Jis taip pat padeda organizuoti dviračių eilučių, kurios atrodo švarus ir tvarkingas. Jūs esate verta.

Savybės:

1. KVALIFIKUOTI MEDŽIAGA: Pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio ir plieno fiksavimo varžtai, kurie yra tvirtas ir lengvas.

2. NE VAMZDŽIAI ĮRENGIMAS: taikomi kai kurie dviračio rėmo, kuris neturi vamzdžiai, montavimas atnaujinti naftos diską ir eiti per stabdžių shell ir dujotiekio.

3. UŽ 5/5.5 MM: Taikomas išorinis skersmuo 5mm/5.5 mm vamzdžiai pėdsakų.

4. SUDERINAMA: stabdžių linija, vamzdis, vamzdžiai derinimo nustatytos. Tipas: Dviračiu naftos vamzdis nustatytą perskaičiavimo sėdynės, vielos spąstus.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Aliuminio Lydinys + Plienas Fiksavimo Varžtai

Spalva: Juoda

Pakuotės Svoris: apytiksl. 21g

Dydis: apytiksl. 2.2 x 1.8 cm / 0.8" x 0,7"

Kiekis: 4pcs

Tinka: Stabdžių Linija, Vamzdis, Vamzdžiai, Derinimas Fiksuotas (Išorinis Skersmuo 5/5.5 mm Kabelio)?

Pakuotė:

4 x stabdžių kabelis adapteriai

RM114967689667472

Prekės Pavadinimas RIZIKOS
dydis one size
Sudedamosios dalys laido įrašą
Stabdžių Sistema Stabdžių Linija
Modelio Numeris RC113

Panašūs produktai