1PC Augintinius Šerti Plokštė Roplių Šėrimui Dubenį Vivarium Maisto, Vandens Patiekalas Dervos Dubenėlį Vėžlys Gecko Gyvatė Naminių gyvūnų Veisimas Dėklas

€3.32

-33%

€4.96

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Šėrimo & Laistymo Prekės, Namai Ir Sodas, Pigūs Šėrimo & Laistymo Prekės, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Šėrimo & Laistymo Prekės.

1PC Derva, Patvarus, Praktiškas Augintinius Šerti Plokštė Vivarium Maisto, Vandens Patiekalas Roplių Šėrimui Dubenėlį Mažų Roplių Gyvatė Varlė Vėžlys Gecko Gyvatė

Aprašymas

Šis punktas yra pagamintas iš aukštos kokybės derva, kuri bus ne skaidrių visos vietos, kai jūsų augintiniai yra valgyti ar gerti. Tvirta struktūra gali veiksmingai užkirsti kelią jį nuversti ir išsiliejimą. Todėl jūs neednt nerimauti, mažinantį jūsų grindų arba bet kokių įbrėžimų iš savo augintinio. Jo optimalus pasirinkimas įrankio šerti savo augintinius.

Savybės

- Medžiaga: Derva.

- Dydis: 11x7.8x2cm.

- Aukštos kokybės patvarus naudoti.

- Saugus derva yra sveika ir nekenksminga augintinių sveikatos.

- Anti-skip ir lengva valyti.

- Būdinga tekstūra leidžia jūsų augintiniai mealtime patogiau ir virškinimo.

- Tinka mažų roplių, kaip vėžlys, driežas, varlė, terrapin, gecko, voras, skorpionas, gyvatė ir kt.

Šiltas Patarimas: Gerbiamas pirkėjas, dėl apšvietimo efektas, monitorių šviesumas, rankinis matavimas ir kt., gali būti, kad kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp foto ir tikrąjį daiktą. Nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti! Ačiū!

1 x Roplių Šėrimui Dubuo

Modelio Numeris Šėrimo Plokštė
Funkcija Roplių Šėrimui Plokštė
Punktas Šėrimo Plokštė
Naudoti Serpiente Šėrimo Dubuo
Medžiaga Derva

Panašūs produktai