0-400 Laipsnis Aukštos kokybės Didelė Orkaitė, Nerūdijančio Plieno, Speciali Orkaitės Termometras Matavimo Termometru Kepimo Įrankius, Virtuvės

€0.71

-24%

€0.94

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Aprašymas:

Nerūdijančio plieno medžiagos, gražus produktas

Didelis tikslumas, tiksliai skaityti

Stiprus patvarumas ir ilgaamžiškumas

Popierinės pakuotės, tinka priėmimo

Techniniai duomenys:

Specifinis Naudojimas: Nustatykite orkaitės temperatūrą, reikia patikrinti, vieta termometras viduryje orkaitėje (geriausia vieta ant grotelių). Temperatūra matuojama ši pozicija yra bendras temperatūros orkaitėje. Temperatūra matuojama termometru, kitose vietose yra neteisinga. Tada uždarykite orkaitės dureles ir pradėti orkaitėje. Šildymo vamzdis lėtai kaitinamas raudona, kol šildymo vamzdis juodas, galite skaityti faktinė temperatūra. Apskritai, temperatūros išbandytas vidaus krosnelė bus didelis. Galite naudoti orkaitės termometras koreguoti, atsižvelgiant į faktinę situaciją savo spintą!

Pavadinimas: Seat orkaitės termometras

Apie aukštis: 7CM skersmuo: 6CM svoris: 56.7 g

Matavimo diapazonas: 50 - 300 laipsnių pagal celsijų: 100 toF - 600 toF

Tikslumas: 6 laipsnių dirvą

Mažas Papildymas: Eksporto Kokybę. Su šiuo, krosnies temperatūrą galima tiksliai išmatuoti, ar ji atitinka pašildymo temperatūra reikalavimas negali būti dedami į krosnį ilgą laiką. Ji paprastai trunka keletą minučių, matuoti temperatūrą, ir tada jis gali būti paimtas.

Pakuotė:

1*Sėdynės orkaitės termometras

Modelio Numeris Maisto Mėsos Temperatūra Atsistoti Dial Orkaitės Termometras
Termometras Naudoti Krosnelė Termometrai
Termometras Tipas PERJUNGIKLIS
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Metalo
Produkto Tipas Temperatūros, Drėgmės Matuokliai

Panašūs produktai