Gamtos Jade Masažas Roller Veido Massager Veido Atsipalaidavimo Lieknėjimo Face Lift Anti Raukšlių, Celiulito, Kūno Grožį Makiažo Priemonė

€2.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Masažo Volelis, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Masažas Roller, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Masažo Volelis.

Gamtos Jade Masažas Roller Veido Massager Veido Atsipalaidavimo Lieknėjimo Face Lift Anti Raukšlių, Celiulito, Kūno Grožį Makiažo Priemonė Svoris(apytiksliai):80g Spalva:kaip paveikslėlyje parodyta

Pacakage įtraukta:1pc Jade Roller Massager visiškai Naujas ir aukštos kokybės.

Pagamintas iš Hsiuyen Jade medžiagos, lygus ir kietas. Tinka vonios kambariui, miegamasis, gyvenamasis kambarys. Gera atsipalaiduoti jūsų odos raumenų ir jaučiasi stora. Tai padeda jūsų veido, atsipalaiduoti ir taip sumažinti raukšles.

Ne tik veido masažas, tačiau taip pat ant kūno masažas, geležinkelių laisvai, turi didelės įtakos pranešimų daliai, prikimba tipas ir sąstingis sankryžos tipą, greitai stazė.

Naudojimas: Pirmiausia,prieš masažas,imtis masažo įrankis ir veido yra švarus.Veido masažas su dideliu jade roll,iš apačios į viršų, stumti odą palei augimo kryptį.

Tai gali būti padaryta, siekiant pagerinti odos ir leis išvengti žuvo raumenis. Masažas akis,su nedideliu jade roll,iš vidaus į išorę,masažas pagal laikrodžio rodyklę.Jūs galite sumažinti akių linijos.Taip pat gali užkirsti kelią raukšlių. Veiksmai turi būti švelnus masažas.Raukšles padarė ne jėga roll yra lėtai raminantis.Masažas kartą per dieną,kas 10-15 minučių.

Taip pat,kai Cawan kosmetikos,masažo įrankis gali būti įdėti į karštą vandenį šildymo prietaiso,tada masažas,padėti plėtoti poras,pagreitinti odos absorbcijos. Pagaliau,masažas rinkliavos įdėti į šaldytuvą ir tada užšaldyti, kas gali padėti sumažinti poras.Bet mes turime atkreipti dėmesį į kontrolės karštas ir šaltas temperatūra.

Speciali Pastaba: prekės gali ir turi šiek tiek skiriasi spalva,Venų ir Linijas, nes tai yra natūrali medžiaga.Dydis ir svoris yra apytiksliai tik.

Prašymas Veidas
Produktų kategorijos Jade Grožis
Prekės Pavadinimas KHWPS
Medžiaga Jade
dydis Medium

Panašūs produktai