1PCS 18CM Saldainiai Spalvos Silikono Rankogaliai Minkštas Apyrankės Intervalai tinka Pakabukai Lankstus Riešo Juostos Sporto Braclets Dovana

€0.83

-19%

€1.03

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Batų Papuošimai, Batai, Pigūs Batų Papuošimai, Aukštos Kokybės Batai, silikoniniai batų pakabukai, batų grupė, batų pakabukai.

Pavadinimas: Silikoninės Apyrankės Dydis: 18CM

Kiekis:1PCS Medžiaga:Silikonas

Stilius:kaip nuotraukoje Kilmės Šalis:Kinija

Vežimą:

Prašome pasirinkti vieną iš siuntimo paslauga jums geriausia

Mes galime gabenti sklypo wordwide per Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis + nemokamas pristatymas.

Apskritai ,tai reikia imtis apie 35-60 darbo dienas gauti jums .

E-pakelis :Draugai iš Jungtinių amerikos valstijų,rusijos Federacijos ,Australija, Kanada,United Kindom,Prancūzijos,Izraelio,Saudo Arabijos,Ukrainos galite pasirinkti E-paketo pristatymas.Jis tiesiog turi būti apie 15-20 darbo dienų jums ir sekimo numerio nėra .

Kinija Paštu Oro Paštas :Ji yra visose šalyse ir sekimo numerio nėra.Apskritai ,tai reikia imtis apie 25-60 dienas gauti jums .

Geros Naujienos :

Pasirinkite "E-pakelis "ar" China Post "Oro Paštas",jei jūsų užsakymo suma yra daugiau kaip USD3 ,mes siūlome nemokamas Pristatymas .

Be to, Jei užsakymo suma yra daugiau kaip USD5 (Taikomos Prancūzijoje,Ispanijoje ,Čilėje ir Nyderlandai),mes išsiųsti sklype per Basilico-pica.lt Standartinis Pristatymas nemokamas ,jis tiesiog turi būti apie 15-30 dienų jums .

Jeigu jūsų užsakymo suma yra daugiau kaip USD200,mes siūlome nemokamą, DHL, ar AVS,ji tiesiog reikia maždaug 3-5 darbo dienas gauti jums .

Papuošalai Žavesio
Prekės Pavadinimas apelsinų vaikinas
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris HYB
Elemento Tipas Batų Papuošimai
Medžiaga Guma

Panašūs produktai