500pcs kraftpopieris ačiū lipdukus su raudona širdies rankų darbo etiketes lipdukas verslo paketas, sandarinimo kanceliarinės prekės lipdukas

€1.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Įvairūs Lipdukai, Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Pigiai Įvairūs Lipdukai, Aukštos Kokybės Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Įvairūs Lipdukai.

Produkto Informacija

Komplektą Sudaro:500 vnt rudos spalvos kraft lipdukų už sąrašą.5 dizainų. Kiekvienas lipdukas yra 1 cm skersmens. Sumažinti-suvynioti. 5 Unikalaus Dizaino: Kiekvienas lipdukas yra kruopščiai suprojektuoti. Jie yra 5 dizaino featuring su žodžiais, pavyzdžiui, ačiū, ačiū, ačiū labai. Pridėti ypatingą ryšį savo draugų, klientų, mokytojai. Multi Naudoti: Idealiai tinka vestuvių, kūdikių dušas, gradacija, verslo, jubiliejus, šventė, smulkaus verslo, internetinių parduotuvių ir bet kokia kita proga. Populiarus ačiū lipdukai vokai, padėkos atvirukai, dovanų maišeliai, saldainių dėžutes ir t.t. Išreikšti Padėką: Šie laivai lipdukai gali padėti jums išreikšti padėką ir dėkingi, kad savo svečiams, draugams, šeimos nariams. Lengva Naudoti: Jie kraft ačiū lipdukai yra pjovimo gerai, lengva žievelės ir klijuoti bet kur jums patinka.

Medžiaga Popierius
Formos ROUND
dydis 1inch/2.5cm
Kilmės KN(Kilmės)
Amžius >3 METŲ

Panašūs produktai