Didmeninė SIJIBOSI NAUJAS 250x100mm Betono Apdailos Mentele

€2.18

-8%

€2.39

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Tinkas Mentele, Įrankiai, Pigiai Gipso Mentele, Aukštos Kokybės Įrankiai, Tinkas Mentele.

Plaukti Mentele

Discription:

Mentele yra pagamintas iš 50# anglies plieno,veidrodis poliruoti chromuotas.rūdžių atsispirti.PP+TPR sukibimą,du kartus artimųjų.geros kokybės.

dimention:250mm x 100mm,žr. nuotrauką.

taip pat mes turime šio tipo dydis 280x115mm,jei norite, kad tai vienas, prašome leiskite man žinoti,aš pasiūlyti kaina jums per anksti.

Norėdami sužinoti daugiau apie BOSI įrankiai,prašome eiti į mūsų pagrindinį puslapį.

1 . 100 % Pasitenkinimo Garantija

2. Naujas Laivybos ir tvarkymo Mes laivas į pasirinktų šalių. Mes laivas elementus per 4dienos, gavęs mokėjimą. Mes visada po savo daiktus, kuriuos Kinija Paštu (15-25 darbo dienas būti gautos). Paprastai savo sklypo atvyks sklandžiai. Tačiau kartais dėl nenumatytų veiksnių, ji būtų atidėtas keletą dienų kelyje. Jei jūs ne gauti jūsų prekės nuo tada, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes pasiūlysime jums priimtiną sprendimą. jei norite gauti sklypas skubiai ,galite pasirinkti express " su savo laivybos kaina . Tuomet pristatymo laikas sumažės iki maždaug 5-10 darbo dienų. Jei turite kokių klausimų ar bet kokį specialų prašymą, prašome susisiekti su mumis. mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas .

3. Mokėjimo būdas

Mes priimame mokėjimus Metodus Basilico-pica.lt per alipay, kaip nurodyta toliau:

4. Atsiliepimai

Jei jūs esate laimingas su pirkimų čia, teigiamų, būtų dėkingi. ir jei turite kokių nors klausimų dėl sandorių, prašome nedvejodami susisiekite su manimi, prieš jums palikti jokių atsiliepimų. Ačiū.

Modelio Numeris BS529206
Prekės Pavadinimas SIJIBOSI
Tipas Plaukti Mentele
dydis 250X100mm
Ašmenų medžiaga Anglies Plieno Mentele
Kilmės KN(Kilmės)
Rankenos Medžiaga PP+TPR
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Plytelių klijavimas

Panašūs produktai