Vėžlys Kvepalai Apranga Nerūdijančio Plieno Pakabukas Karoliai Aromaterapinis Eterinio Aliejaus Difuzijos Mados Žavesio Aromatas Pakabukas Papuošalai

€0.54

-34%

€0.83

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Pakabučiai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Pakabučiai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Pakabučiai.

Dėl įtakos kameros, įrangos, apšvietimo, aplinkos ir kampas šaudymo metu, procesas, produktas gali būti šiek tiek skiriasi nuo tikrojo produkto spalva ir paveikslėlis. Prašome kreiptis į tikrasis produktas dėl tam tikrų spalvų.

Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 darbo valandas! Mes pristatyti prekes kiekvieną popietę Pekine metu, ir pristatyti prekes už antrą pristatymo dienos (išskyrus švenčių dienomis Kinijoje).Specialiosios logistikos atnaujinimo laikas yra daugiausia grindžiama atnaujinti kurjerių įmonės. Kiekviena šalis pasirenka kitą pristatymo paslaugos.Prašome palaukti kantriai įvairių atvykimo laiką.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba. Mūsų tikslas-teikti aukščiausio lygio klientų aptarnavimas, ir mūsų klientų aptarnavimo specialistai yra visada jūsų pusėje, kad išspręsti visas problemas už jus. Mes esame labai dėkingi už jūsų 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų. Prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų, be prašo pagalbos. Labai ačiū.

Pakabučiai Tipas Ratas
Metalų Tipas cinko Lydinys
Prekės Pavadinimas VIYVES
Lytis MOTERIS
Funkcija Pranešimo Priminimas
Stilius Madinga
Bauda ar Mados Mados
Elemento Tipas Pakabučiai
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris L014
Medžiaga Metalo
Suderinamumas Viskas Suderinama
Formos\modelis Gyvūnų
Pastaba Yra grandinės 1pcs+ veltinio padas atsitiktinių spalvų 1pcs

Panašūs produktai