UV400 Dviračių Taurės Vyrų, Moterų 2021 Sportas Veikia Žvejybos Akiniai Gafas Mtb Kelių Dviračių Akiniai nuo saulės Vyrų Dviratininkas Dviračių Akiniai

€1.34

-34%

€2.06

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dviračių Akiniai, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Dviračių Akiniai, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Dviračių Akiniai.

Sveiki, mieli draugai. Dėkojame, kad lankotės mūsų parduotuvėje.Jei turite kokių nors problemų, susijusių su produkto prašome siųsti mums žinutę.

Stilius 1:

Stiliaus 2:

Didmeninė ir Drop laivyba yra ir palankiai įvertino 1,didmeninė,mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik trumpą laiką atvykti. 2,drop laivyba,mes galime išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 3,Mes laivas kasdien, išskyrus sekmadienį ,Mes išsiųsti per dvi dienas po to, kai jūsų atlikti mokėjimą ir užpildykite sekimo numerį, 4 dienų. Ką turėčiau daryti, jei aš ne gauti šią prekę? Prašome susisiekti su mumis pirmą , mes bus stebėti savo elementą. jei jūs negalite gauti tai, mes galime padaryti, grąžinti visą arba vėl.

1 tipas
Rėmas Medžiaga TPU
Kilmės KN(Kilmės)
Rėmelio Spalva MULTI
Sertifikavimo CE
Sportas Tipas Dviračių sportas
Lęšio Aukštis null
Prekės Pavadinimas RUIGREAT
Modelio Numeris oculos ciclismo
2 tipas
Lęšių Medžiaga Polikarbonatas
Elemento Tipas Akiniai
Lytis Unisex
Lęšio Plotis null
Lęšių Optinės Požymis UV400

Panašūs produktai