ULT-Geriausias Kabelių PCI-E PCIE 6p Moterų Dual 8pin 6+2 Vyrų Grafika GPU Vaizdo Plokštę, Maitinimo Pratęsimo Stove Kasybos Laido Cabo

€3.75

-10%

€4.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kompiuteriniai Kabeliai & Jungtys, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs Kompiuteriniai Kabeliai & Jungtys, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, Kompiuteriniai Kabeliai & Jungtys.

ULT-Geriausias Kabelių PCI-E PCIE 6p Moteris, 2-Port Dual 8pin 6+2p Vyrų GPU Grafikos Vaizdo plokštė Maitinimo šaltinis Splitter ilgintuvas 18AWG Vielos stovo kasybos 20CM Šis kabelis naudojamas Grafika vaizdo plokštė, norėdami išspręsti tam tikrą vaizdo plokštę, kuri yra tik 6pin uosto, nr. 8pin, ir dual 8pin pasiūlyti daug pakankamai galios, kad būtų išvengta galia mažesnė problema, apsaugoti savo vaizdo plokštė, esp už stove kasybos vaizdo plokštė, žaidimas, vaizdo plokštė ir kt. Jungtis: 6pin female Jungtis: dual 8pin vyrų (6p + 2p) Viela: standartinis nekilnojamojo aukštos kokybės 18AWG, su konservų vario vielos Ilgis: 20CM

Pakuotė: 1 x ULT-Geriausias Kabelių PCI-E PCIE 6p Moteris, 2-Port Dual 8pin 6+2p Vyrų GPU Grafikos Vaizdo plokštė Maitinimo šaltinis Splitter ilgintuvas 18AWG Vielos stovo kasybos 20CM

Apie mus: Nuo įkūrimo 2010, ULT-GERIAUSIA buvo, kuri specializuojasi gaminių ir sprendimas dėl Mobiliojo ir KOMPIUTERIO priedai, pvz., duomenų kabelis, Garso ir Vaizdo kabeliai ir Keitiklis (USB,HDMI, SATA,DP,VGA,DVI RJ45 ir tt) siekiant patenkinti įvairių klientų poreikius. Mes suprantame, kad kokybė yra prielaida, kad viskas dėl tarptautinių prekių ženklų. Visi ULT-GERIAUSIUS produktus naudoti RoHS skundą žaliavų, sumažinti poveikį aplinkai. Kaina: Mūsų kainos neapima importo muitas, PVM, ar kitų vietinių mokesčių.

Vežimą:

Prašome patikrinti, ar jūsų adresą prieš mokėjimą. Dauguma straipsnių bus išsiųsti per 3-7 darbo dienas. Ir pašto paslaugų yra iš mūsų kontrolės, kartais gal atidėti.

Garantija:

Visi produktai turi 12 mėnesių garantinis laikotarpis po gimdymo, išskyrus atvejus, netinkamo naudojimo, kurį sukelia vartotojams.

Atsiliepimai:

Jei jus tenkina mūsų produktus ir paslaugas, maloniai prašome palikti mums, 5-star. Jokių problemų, tiesiog jaustis laisvai susisiekti su mumis ir mes bus dėkingi, kad jei tu gali dalintis su savo draugais.

Interneto Paslaugų Laikas:

9:00-18:00(GMT +8)

Nuo pirmadienio iki šeštadienio

Sertifikavimo UL
Modelio Numeris 6pin dual 8pin PCIE ilgiklis
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 3 pci express ilgiklis
Funkcija pci-e maitinimo ilgiklis
Pakuotė Taip
2 funkcija pci-e riser kabelis
3 funkcija pci express stove kortelės
Tipas 2 sata 6pin maitinimo kabelis
Ilgis 20cm
Prekės Pavadinimas ULT-GERIAUSIAS
Funkcijos 2 grafinio vaizdo plokštę, maitinimo kabelis
Produktų Statusas Sandėlyje
Tipas PCI-E 6pin moteris
Gamint. taip ir individualų yra sveikintinas

Panašūs produktai