Silikoninė Virtuvės Maisto Žnyplės Konditerijos Tong Virimo Indų tefloninė Kepimo GRILIS, Salotos, Duonos Kepimo Žnyples Kepimo Įrankiai

€0.54

-3%

€0.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Žnyplės, Namai Ir Sodas, Pigūs Žnyplės, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Žnyplės.

Silikoninė Virtuvės Maisto Žnyplės Konditerijos Tong Virimo Indų tefloninė Kepimo GRILIS, Salotos, Duonos Kepimo Žnyples Kepimo Įrankiai

Specialiųjų Medžiagų, siekiant Užtikrinti Ilgaamžiškumą : silikoniniai indai yra kruopščiai pagaminti iš patvarios nailono vidinio branduolio, kuris suteikia indai, lankstumą ir patvarumą, o virimo visų rūšių maisto produktų. Išorinis korpusas pagamintas iš gražiai įvairiaspalvis advanced silikono. Visi silikono naudojamas yra, FDA klasės ir BPA nemokama. Indai komplektas yra super minkšta liesti ir lengvai rankena .

- Atsparus karščiui ir Lengva Plauti : Visi indai yra atsparios karščiui iki 600F ir jie taip pat yra dėmių & kvapas atsparus , o tai reiškia, kad jūs galite naudoti ją be jokių rūpesčių .Kiekvienas Indų yra Pagaminti iš Vieno Gabalo Silikono, todėl yra Kur Bakterijos Slėpti. Visi indai yra lengva Valyti,tiesiog nuplaukite po tekančiu vandeniu, arba mesti juos indaplovėje, jei jūs neturite jaustis kaip rankų plovimas.

- Gražus Įvairiaspalvis Jums Šypsena ir Pagyvinti Savo Virtuvę : šešios spalvos yra ryškios ir energingas, jie ne tik gali papuošti jūsų virtuvėje, bet taip pat išlaikyti jums gerą nuotaiką, o maisto ruošimui ,todėl jie yra puikus papildymas visiems virtuvės .PASTABA:TAI GAL ATRAKCIJA SU SAVO VAIKAIS IR PADĖKITE JIEMS TURĖTI SUSIDOMĖJIMĄ VIRIMO.Taigi, jie yra taip pat puiki dovana jūsų žmona,draugai ,vaikai ir tėvai.

- Galingas Pareigos :nesvarbu, Ar jums reikia turner, kad mėsainiai, ar šaukštai tarnauti iki, puikus patiekalas, tai indų rinkinys, tai visi.

Dydis:Žnyplės :26cm ,Šaukštas :31cm,šepetys:27cm,Kiaušinių Spragilas :26cm,Grandiklis:31cm,Spageti Letena:31cm

Virtuvės Reikmenys 5 Vartytuvai
Funkcija Eco-Friendly
Sertifikavimo SGS
dalykėliai virtuvės reikmenys
Virtuvės Įrankiai 1 patula
Modelio Numeris Virtuvės Maisto Žnyplės
Medžiaga Silikono
virtuvės reikmenys Silikoniniai Virtuvės Įrankiai,
Virtuvės Reikmenys 3 Žnyplės
Virtuvės Reikmenys 7 Kepimo Įtaisus
Virtuvės Reikmenys 6 šluotelė
Tipas Indai
Prekės Pavadinimas YIBO
Indai Tipas Žnyplės
Virtuvės Indai 2 Virtuvės reikmenys
Virtuvės Indai 4 Sriubos Samtis
Virtuvės Reikmenys 8 Silikoninė Kepimo Įtaisus

Panašūs produktai