Toio 1PC Naujų Žvejybos Ju Narve Ju Dizainas Vario Pavasario Negilių Net Užskaitos Žvejybos Susidoroti, Žvejybos Reikmenys, žvejybos net akių žvejybos

€3.30

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Žvejybos Ju, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Žvejybos Ju, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Žvejybos Ju.

Aprašymas:

Gerbiamas kliente, mes turime daug dydį šią prekę, žemiau yra informacija:

A: # 3 akies dydis: 1.5x1.5cm

B: # 4 akies dydis: 2x2cm

C: # 5 akies dydis: 2.5x2.5cm

D: # 6 akies dydis: 3x3cm

E: # 7 akies dydis: 3.5x3.5cm

F: # 8 akies dydis: 4x4cm

G: # 9 akies dydis: 4.5x4.5cm

H: # 10 akies dydis: 5x5cm

Aš: # 11 akies dydis: 5.5x5.5cm

J: # 12 akies dydis: 6x6cm

K: # 13 akies dydis: 6.5x6.5cm

Medžiaga: nailonas

Dydis: bendras ilgis: Apie 90 CM

Paketas apima:

1 x žvejybos ju

Naudojimo instrukcijos:

1. Pavasario naudojamas pakabinti masalas, su geras masalas formulę, jūs manote, kad, norint pasiekti gerą poveikį žuvims pritraukti surinkti.

2. Pradėjus žvejybos įlaidai į vandenį, atidarykite vieną iš bawang ryšulių aplink formos akių. Atkreipkite dėmesį, kad ji taps vertikalus kūgio po paskleisti.

3. Dėl viliojimo masalas, žuvis surinkti iš visų pusių. Kai žuvis peržiūrėjimų bawang pluoštas, net laidus jungiasi žuvis.

Įvairių daugiau būdų, kaip žaisti, tikiuosi, kad žvejybos draugais, atrasti ir mokslinių tyrimų (žvejybos yra ne fiksuotas, lanksčiai naudoti)

Pastaba: Jums nereikia panaikinti lazdele, iš karto, kai matote, nutolimas. Kuo daugiau žuvų, kovoja, tuo stipresnis kaklaraištis.

Žvejybos metodas nuoroda:

1. Ranka polių: Float-Overlord Pluoštas. Kaip su balinimo metodas, masalas (pavasario vieta) yra tik apačioje vanduo. Kai yra žuvų pranešimą, atkreipti dėmesį į tai, kaip ilgai jį sustabdyti. Jei yra žuvų žinutę, ji yra įmanoma suvilioti didelių žuvų, vėl. Tai yra normalu, gauti keletą žuvų metu. Tai yra nesuderinta pagal įprastą sprogstamųjų kabliukai

2. Avantiūra: rekomenduojama naudoti 3.6 m 4,5 m super sunku jūros stulpų ar avantiūra, stulpų (jei jis dar nėra toli, tada padidinti švino spurga ir supakuoti maisto produktai)

3. Kintama žvejybos: susiejimo metodas linijos grupė yra tas pats, kaip, kad plačiakaktis ir bighead žvejybos grupė (jūs galite sugauti plūduriuoja vandenyje, keičiant vandenį vaiduoklis ar sprogstamųjų kablys dalis su overlord pluoštas). Pagrindinis susiejimas yra baltos spalvos juostelėmis, iškėlė burnas ir kitų pelaginės žuvys. Pavyzdžiui, plūduriuojantis žvejybos bighead karpis: gylyje 5 metrai, priderinti masalą prie 4 metrų, ir jūs galite kriaukle ir žuvies tiesiai gylyje 3 metrų.

4. Dugninės žvejybos: Bawang pluoštas-pagrindinė linija-per-širdies vandentiekio-float-meškere (mesti bawang pluoštas į lizdą)

1. Ju yra ne nuskendo, o ne paprasta naudoti!

Tai ju yra ne nuskendo-jis plūduriuoja virš jauko, ir žuvis vilioja masalas, nesvarbu, kuria kryptimi jie kilę, jie bus privalomas net tada, kai jie nukentėjo ju, vietoj to reikia žuvų plaukti viduryje net naudinga .

2. Jau nekalbant apie naudojimąsi šiuo metu yra tikrai naudinga, trūkumas yra tai, kad jei ju sugauna žuvų, savo grynosios bus messed up ir neveikia.

Jei norite imti žuvis, pažvelgti. Pagal situaciją žuvų yra užskaitomos, pažvelgti į tą pusę, iš kurios į jį apversti. Apskritai, pradėti nuo uodegos žuvis. Naudojant jį dar kartą, jei jis yra nepatogus, eiti du kartus su savo rankas. Jis gali būti naudojamas kelis kartus, bet mažų akių neveikia. Tokio didelio produktas neturi įtakos kito naudojimo ne visi.

3. Nėra jokio poveikio.

Pakuotės yra siejama ryšulio, ir turi būti atidarytas pirmasis, kai jį naudoti. Tik greitai, vanduo bus tai ne skaidyti. Ji tampa pluoštas temas, bet ji negali susimaišyti. Ji yra tiesi linija, kuri yra daug veiksmingiau nei žuvų kablys. Galimybė žuvis pradeda tiesia linija, yra didesnė nei tikimybė čiulpti kablio, ir ji taip pat bus susijusi, kai jis hitai kryptis.

Tipas Ratai-Grynojo
Mazgas Tipas Dvigubas
8 žvejybos reikmenys
16 droppshipping
Plastiko Tipas PE
11 Žvejyba
15 NETO
Kilmės KN(Kilmės)
Gylio kaip rodyti
6 fishinggadget
Su Klijavimą, ar Ne No
3 fishingmesh
2 Žvejybos Ju
12 žvejybos prekės,
Bescheinigung Naujas
Positionable ar Ne Taip
5 Vario
Modellnummer CNN80425435
Ilgai 90cm
Sertifikavimo PPGUN
Ištraukiama ar Ne Taip
7 Užskaitos
Prekės Pavadinimas toio
1 Lašas Ju
Gylis EKRANAS
Dicke kaip rodyti
13 Žvejybos
4 Pavasario Negilių Ju
9 nylonfishingnet
10 Žvejybos Reikmenys
Ilgis 90 cm
Storis EKRANAS
Akies Dydis Didelių Akių
18 Didmeninė
17 nemokamas pristatymas
Stilius Multifilament
14 Tinklinio žvejybos
Modelio Numeris Multifilament

Panašūs produktai