Prabanga Telefono dėklas Skirtas iPhone 11 X XS XR XS Max 8 7 6 6S 5 Plus Atveju Kalno viršūnėje Forest Lake Minkšto Silikono TPU Galinį Dangtelį Atvejais

€1.16

-48%

€2.27

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Telefono Dėklas & Apima, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Dėklas & Apima, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefono Dėklas & Apima.

Gerbiami pirkėjai,prašome atkreipti dėmesį Yra du turima medžiaga,apima minkšto silikono ir kieto plastiko.Prašome pasirinkti teisę dizaino ir medžiaga norite. Produkto aprašymas>>> 1.Dydis:6*5. 5*2.5 2.Spalva:Skaidrus 3.Dizainas:Menas, Statulos 4.Stilius:Cartoon Juokingas ir Mielas 5.PAKUOTĖJE YRA 1 VNT ATVEJU SUNKU Atsiliepimų>>> 1.jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas. 2.Mes siekiame gauti 5 žvaigždučių reitingą, iš kiekvieno pirkimo.Jei jus tenkina prekė,prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų. 3.Jei jums nėra staisfied prekę gavote.Prašome nedvejoti ir susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį,mes stengiamės išspręsti jūsų problemas.

Kokybė Aukštos Kokybės A++
Medžiaga Minkštas Juoda TPU Silikono
Suderinamo "iPhone" Modelis "IPhone" Pro 11
Savybės Kalnų Ežeras
Prekės Pavadinimas MAYCARI
Dizainas Prabanga
Tipas Įrengtas Atveju
Suderinamos Prekės "Apple ""iphone".
Kilmės KN(Kilmės)
dydis 5
Stilius patogus, mados, švieži
Funkcija Antidetonaciniai

Panašūs produktai