Rinkinys 12 krištolo akmens aukštos kokybės gelio nagų derva kalnų krištolas su įvairių dydžio spalva nustatytais atvejais kalnų krištolas nagų dalys

€1.33

-49%

€2.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Strazdų & Papuošalai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Cirkonio & Papuošalai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Strazdų & Papuošalai.

12 Spalvų/box Sumaišyti Dydis Dervos Taškas apačioje Cirkonio Klijais Deimantų Papuošalai Nagų Dailės Vestuvių Suknelė Apdaila "PASIDARYK pats"

12 tinklelis, 1 dėžutė Nagų Strazdų, kiekvienas stilius turi daug spalvų, dydžio ar formos. Gali įtraukti flatback kalnų krištolas, vaivorykštės spalvų perlai, kalnų krištolas, aukso nagų smeigės, Tuščiavidurių Metalo Nagų Kniedės,

Ateina su 12 tinklai papuošalai, spalvos yra ryškios ir aiškios, modeliai yra gera embellishment ir priduria, sparkle nagų dailės.

Šie nagų brangakmenių smeigės yra pagamintas iš geros kokybės medžiagų, graži forma, su gražia pjovimo briaunų, geras, subtilus nagų dailės.

Lengva naudoti:

Vieta nagų perlus ant nagų su tvirtas tweezer, ir užsandarinti su top coat arba klijais.

Platus programas:

Nagų brangakmeniai yra ne tik tinka nagų dailės apdailai, bet taip pat "PASIDARYK pats" amatų, mobiliojo telefono dėklas, drabužiai ir pan.

Medžiagos Derva
panaudota 3D Nagų Dailė Apdaila
Kilmės KN(Kilmės)
Kiekis 12grid 1?
Tipas Nagų Kalnų Krištolas
Spalva 12 įvairių spalvų
Prašymas Nagų Dailės Reikmenys, Papuošalai
Formos Butas Atgal - Nagų Dailė
Svoris apie 30g/box
Pakuotė 1 box set
Modelio Numeris 121
dydis 2mm 3mm, 4mm 5mm, 6mm -
Medžiaga Kalnų krištolas
Prekės Pavadinimas MingLee
Elemento Tipas Kalnų Krištolas & Apdaila

Panašūs produktai