16 colių Rose Gold NUOTAKA Laišką Folija Balionai Vestuvių Papuošalai Sidabro Aukso Nuotaka Abėcėlė Oro Balionu, Vestuvių Ballonen

€1.44

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kolbų Ir Priedai, Namai Ir Sodas, Pigūs Kolbų Ir Priedai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Kolbų Ir Priedai.

16 colių Rose Gold NUOTAKA Laišką Folija Balionai Vestuvių Papuošalai Sidabro Aukso Nuotaka Abėcėlė Oro Balionu, Vestuvių Ballonen Dydis : 16Inch Spalvos:Auksas, Sidabras Rose Gold"

Pristatymo ir grąžinimo politika:

1. Paprastai, mes darykite užsakymus iš 48hours, kai gausime mokėjimą.

2. Yanwen Normalus Ekonomikos Paštu , Cainiao Super Ekonomikos ir Basilico-pica.lt Užsklanda Pristatymas trunka apskaičiuota 15-60 dienų. Jei norite greitai ir Safty Laivybos būdas Pleasr pasirinkti Basilico-pica.lt Standartas post laivybos būdas

3. Rekomenduojame siunta: Basilico-pica.lt standartinis pristatymas--Daugiau standable, saugesnis, greitesnis.

4. Mes taip pat siūlome express shippings kaip DHL, UPS, AVS ir tt, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei esate skubiai reikia, tai ar kiekis yra didelis.

Dropshipping ir didmeninės prekybos:

1. Mes išskleidžiamajame laivo visur pasaulyje, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių.

2. Mes galime pasiūlyti geriausią kainą už didmeninės, ir rekomenduoti geriausią siuntą.

Atsiliepimai:

1. Palikite 5-žvaigždučių atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, mes vertiname jį (Daiktą, kaip Aprašyta 5 žvaigždžių, Ryšių 5 žvaigždžių, Laivybos laikas 5-žvaigždučių).

2. Jei produktai gavote buvo sugadinta ar gavo klaidingą stilių, prašome dont palikti jokių neigiamų atsiliepimų pirma, maloniai prašome susisiekti su mumis artimiausiu metu, mes ją išspręsti ir dirbti, geriausių sprendimų. Jūsų pasitenkinimas yra mūsų pasiūlymas būtų padaryti geriau.

Occassion Berniukas, mergaitė gimtadienis
Proga Šalis
Spalva daug spalvų rinktis
Forma, Stilius Nuotaka
Formos nuotaka nuotaka turi būti viskas ok
ballon dydis daugelis dydis
Medžiaga folija
Dienų kolbų apdailos gimtadienis
Klasifikacija Ballon
Modelio Numeris MV062
Laivų, Iš Kinija
Skaičius, Vnt 1pc
Įvykis & Party Elemento Tipas dekoracijos

Panašūs produktai