Poco-x3 stiklo 3pcs stiklo poco x3 akiniai, apsauginis stiklas už xiaomi mi pocox3 pocophonex3 mažai poco x3 nfc 2020 6.67"

€1.63

-0%

€1.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Telefonų Ekrano Apsaugos, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigūs Telefonų Ekrano Apsaugos, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefonų Ekrano Apsaugos.

poco-x3 stiklo 3pcs stiklo poco x3 akiniai, apsauginis stiklas už xiaomi mi pocox3 pocophonex3 mažai poco x3 nfc 2020 6.67"

Mieli draugai:Atkreipkite dėmesį!Prašome pasirinkti tinkamą modelį!

Produkto Savybės:

(1)Apsaugoti jūsų mobilųjį telefoną su šios Priemokos Grūdintas Stiklas priekinis ekranas & back protector.

(2)Spalvingas priekiniai ir atgal grūdintas stiklas, kuris yra percisely supjaustyti dydžio jūsų Telefoną. Priekyje grūdintas stiklas apims visą ekraną telefonas, su pilnu ratu namų mygtuką.

(3)Paviršiaus Kietumas - 0.26 mm storio ir pagaminti naudojant chemiškai apdorota, skaidrus grūdintas stiklas. 8-9H: net ir aštrių objektų, tokių kaip peiliai ir klavišus nebus subraižyti grūdintas stiklas.

(4)Anti-Sugriauti Filmas - Jei grūdintas stiklas pertraukos, grūdintas stiklas pertraukos į mažas dalis, kurios yra ne staigiai, kad jis saugus vartotojams.

(5)Oleophobic Danga - Į grūdintas stiklas turi Oleophobic danga, kuri apsaugo nuo pirštų atspaudų ir kitų teršalų, kurie taip pat, kad filmas, lengva valyti.

Pakavimo apima:

3* Priekiniai Grūdintas Stiklas Screen Protector

3* Sausai Nuvalykite įrengimo paruošimas

Priekiniai Plėvelės Spalvų Skaidrus
Prekės Pavadinimas Relaxtoo
Priekiniai Kino Funkcija pilnas draudimas,hd aišku,plėvelės,9h kietumu
Edge-to-edge Aprėptis Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Suderinamo Telefono Modelis už xiaomi poco x3 nfc pasaulio versija 2020 6.67 cm
Telefonas Suderinamas Prekės Xiaomi
Tipas Priekinė Plėvelė

Panašūs produktai