7 stilius Aukšto slėgio vandens pistoletas Sodo purškimo laistymo laistymo, purškimo pistoletas Automobilių plovimo priemonės garinimo antgaliai

€2.07

-29%

€2.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Produkto Pavadinimas: Aukšto slėgio vandens pistoletas Jungtis: greitosios jungties Dydis:Kaip paveikslų paroda Medžiaga: Plastiko Pakuotė: 1 Vnt (tik vandens pistoletas) taikymo Sritis: transporto priemonių valymas, namų valymas, laistymas, skalbimo lango Produktus, naudojant naujas aukštos kokybės plastiko, stabilią kokybę, ilgą tarnavimo laiką. APMOKĖJIMAS: Prieš pateikiant užsakymą,prašome patvirtinkite informacija su mumis, jei turite prašymą dėl prekės. Prašome atlikti mokėjimą per 3 dienas po užsakymo, jei įmanoma. VEŽIMĄ: 1. Paruošimo Laikas:mums reikia 1-2 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų numberous užsakymus kiekvieną dieną. 2. Prašome patikrinkite savo adresą, jei norite rašyti Basilico-pica.lt,jei norite pakeisti, kol mes laivas juos, 3. Sklypas stebėjimo informaciją užklausą, Jūs galite patikrinti, ar jūsų laivybos informacija iš šių ryšį su savo stebėjimo nr. : www.17track.net/en ( nukopijuokite į naršyklę) 1. Jei jus tenkina mūsų daiktų ir mūsų paslaugos,prašome imtis minutę palikti mums possitive grįžtamojo ryšio su visų 5 žvaigždučių .mes vertiname tai. 2. Jokių problemų,prašome susisiekti su mumis, prašome laikyti atokiau nuo neigiamų atsiliepimų. Mes galime suteikti jums geriausią sprendimą.

Funkcija Kintamojo Srauto Kontrolė
Tipas Sodo Vandens Patrankas
Plastiko Tipas ABS
Medžiaga Plastikiniai
Modelio Numeris 7 funkcijos vandens pistoletas
Pakuotė 1 vnt
Jungtis Greitoji Jungtis
Prekės Pavadinimas Laikytis Skristi
produkto pavadinimas 16 mm Aukšto slėgio vandens
Sodo Vandens Pistoletas Tipo Antgaliai

Panašūs produktai