30pc Aišku, Gumos Kamieninių Buferiai Varžtų Skylių Kaiščius Stabdžių susidūrimo Įterptųjų Minkštas už Spintos Durys ir Stalčiai Anti-slip Pėdos Padas

€1.95

-29%

€2.78

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Baldai Puodeliai, Namų Tobulinimas, Pigūs Baldai Puodeliai, Aukštos Kokybės Namų Tobulinimas, Baldai Puodeliai.

Rinkinį Sudaro : 30Pcs Stiklo Lentelės Viršuje Buferiai

Būklė : Nauja

Medžiaga : Guma

Spalva : Skaidrus(Kaip nuotraukose)

Dydis :

Mažas: Bendras dydis: 5 x 8 mm/0,2 x 0.31 colių, Sriegio dydis: 5 mm/0.2 colių

Didelis: Bendras dydis: 11 x 9 mm/0.43 x 0.35 colių, Sriegio dydis: 5 mm/0.2 colių

Savybės : Stiklas, Lentelės Viršuje Tarpiklius Stabdžių Susidūrimo Įterptųjų Guminiai Buferiai, Tinka 3/16 colių skyles. Pagamintas iš minkštos, pusiau skaidria guma, gražus sukibimą ir apsaugą nuo slydimo ir įbrėžimas. Šias atskiras lentelėje iš stiklo, darbo, saugus stiklas, lentelės viršuje, sukuriamas švelnus pagalvėlių spintos durys ir stalčiai. Sumažinti triukšmo lygį, kai pašalinti stiklo viršuje ant pagrindo, tinka visų tipų uždarymo " daiktus iš spintos į trenksmą atkreipia stumdomas spinta durys. Jei jūs šiuo metu naudojate, savarankiškai klijuoti buferiai, traukti juos išjungti ir pakeisti juos su šios, kaip jie niekada nukristi arba pradėti slysti žemyn, durys ir stalčiai su daugkartinio naudojimo.

Draugiški Patarimai:

Dydis yra matuojamas rankas, prašome leisti nedidelius matavimo klaidų. Foto spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi nuo tikrojo produkto dėl spalvų ekranas skirtingų monitorių.

Formos ROUND
Medžiaga Guma
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai