Naujas 1Pc Dangčio Rankenos Pakeitimas Indų Puodą Visos Taurės Dangtis Padengti Apskrito Laikymo Rankena, Varžtas Rankenos Virtuvės Dalys, Virtuvė, Virtuvės reikmenys

€0.48

-18%

€0.59

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Virtuvės Rankenos & Rankenėlės, Namai Ir Sodas, Pigūs Virtuvės Rankenos & Rankenėlės, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Virtuvės Rankenos & Rankenėlės.

Savybės: 100% Brand New Prekės Tipas: viryklės rankenėlę Medžiaga: Nerūdijantis Plienas + Plastikas Spalva: Sidabrinė ir Juoda Dydis: Kaip Nuotraukoje Parodyti Ypatumai: Pagamintas iš nerūdijančio plieno ir plastiko, visiškai naujas ir aukštos kokybės. Su gera mechaninį stiprumą ir atsparumą karščiui, saugus ir patvarus. Vidinės turi varžtus, kurių galite užkabinti puodą geriau, taigi jums nereikės nerimauti, kad ji patenka. Kokybės rankenos medžiaga, aukštai temperatūrai ir korozijai, patogus vertus, jausmas, lengva laikyti jame. Tinka kledaras puodai, keptuvės, stockpot ir pan. Tinka 6-10mm dia skylę puodą dangčiu. Komplektą Sudaro: 1Pcs x Dangčio Rankena Pastaba: yra 2-3% skirtumas pagal rankinis matavimas.Prašome patikrinti, dydis atidžiai prieš jums pirkti prekę. Atkreipkite dėmesį, kad šiek tiek spalvų skirtumas būti priimtina dėl šviesos ir ekrane.

pirkėjas komentarai

Medžiaga Guma
Funkcija Eco-Friendly
Modelio Numeris Q
vežimas Nemokamas pristatymas dropshipping už dropshipper
type3 Virtuvės Dalys
type2 Namų apyvokos ir virtuvės reikmenys
Kiekis 1Pcs x Dangtis su Rankena
type5 Rankenos & Rankenėlės
Tipas Virtuvės Dalys
Sertifikavimo CIQ
Prekės tyle viryklės rankenėlę
type4 Virtuvė,Valgomasis & Baras
Prekės Pavadinimas LIMITOOLS
type1 dangčio rankena
Virtuvės Dalių Tipas Rankenos & Rankenėlės

Panašūs produktai