Moterys, Merginos Dekoratyviniu Šifono Netikrą Blyksnius Rankovėmis Gėlių Nėrinių Plisuotos Ruched False Rankogaliai Drabužiai Riešo Šildytuvus Su Keturių Mygtuką

€3.18

-17%

€3.84

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Moteriškos Pirštinės, Drabužiai, Reikmenys, Pigūs Moterų Pirštinės, Aukštos Kokybės Drabužiai, Reikmenys, Moteriškos Pirštinės.

Aprašymas: Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės Sluoksniuotos gėlių nėrinių ir plisuotos dizainas, padirbtų blyksnius rankovėmis, klasikinio balta/juoda spalva, su keturių mygtukų. Mados moterų paprastos konstrukcijos netikrą apykaklės yra labiausiai matomas aksesuaras. Galite uždaryti su mygtukais. Taigi, žavinga ir unikali: stilingas moterų paprastos konstrukcijos false dickey bet merginos/moters. Pagaminti iš geros kokybės šifono medžiaga, patogi paliesti ir minkštos dėvėti. Nuimamas ir reguliuojamas, tamprumo, saugo ją aptemptas ir yra pakankamai lanksčios, kad būtų tinkami daugumai dydžių. Gera dekoracija megztiniai, palaidinės, suknelės, uniformas, striukes ir kitus drabužius, kad ji atrodytų gražus. Puikiai papuoš mergaičių rankovėmis, kad jūsų suknelė daugiau pasakų ir žavinga. Specifikacija: Medžiaga: Šifono Dydis: Vienas Dydis Ilgis: 10cm(3.93) su Neprivaloma spalva: Juoda, Balta Kiekis: 1 pora(2vnt) Pastaba: Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Nr. mažmeninės pakuotės. Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Komplektą sudaro: 1 pora(2vnt) x Netikrą Rankogaliai(kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.)

Stilius Mados
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis MOTERIS
Modelio Numeris
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Modelio Tipas Kietas
Medžiaga Šifono
Elemento Tipas Pirštinės & Kumštinės Pirštinės
Prekės Pavadinimas KLV
Pirštinės Ilgis Riešo

Panašūs produktai