Dygsnio disney žaislai, Pliušas Kuprinė Mickey Mouse Minnie Mikė Pūkuotukas Keršytojas Duomenys, Vaikų Darželis, mokykla krepšys

€3.21

-4%

€3.37

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Pliušinis Kuprinės, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Pliušinis Kuprinės, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Pliušinis Kuprinės.

Greitas Pristatymas !! Siųsti artimiausiu metu po Apmokėjimo Sutiko !

Sveiki atvykę į mūsų Parduotuvę! Jei gaunate prekės,mes paramos garantija,arba 100% grąžinimo grįžusi elementą.Mes tikimės, kad daryti ilgalaikį verslą su jumis.

Informacija

Medžiaga: pliušinis Amžius: 1-3 metų amžiaus Kūdikiui. (Atkreipkite dėmesį, kad krepšys yra mini.) Dydis: 23*20*9CM Pakuotė: 1 xKids Krepšys, Kuprinė

Funkcija

(1)Super cute gyvūnų kuprinė mokyklos krepšys berniukai & mergaites. Puikus mažai animacinių filmų dizainas. (2) Madingas, lengvas, minkštas ir spalvingas (3), Galite įdėti kai kurie maži vaikai dalykų, pavyzdžiui, žaislai, maisto produktai, vaisiai, mažas, knygas, rašiklius, ir kt. (4)Su reguliuojamu dirželiai, kad tilptų jūsų vaikus (5)puiki dovana jūsų vaikams. (6)Tinka bet kokioms progoms, pavyzdžiui, kelionę į zoologijos sodą, žaisti parke ar bet kurios kitos veiklos lauke.

Pastaba:

1. Jeigu turite kokių nors reikalauti, prašome pranešti mums. Mes padarysime viską, kad patenkinti jus; 2. Jei perkate kelis elementus iš mūsų, mes gali remti kartu laivybos ir laivybos mokestis nuolaida; Jeigu jums susisiekti su mumis elektroniniu pranešimu, Mes jums atsakyti jums per 24 - 48 Darbo valandos. Jūsų Satisfation,Mūsų Siekimas! Ačiū!

Modelio Numeris 9630524
Vaidmuo 2 Minnie
Medžiaga Pliušas
Vaidmuo 1 Pūkuotukas
Vaidmenį 8 Kapitonas Amerika
Vaidmenį 10 Žmogus-voras
Prekės Pavadinimas Disney
Amžius Suaugusieji
Lytis Unisex
Vaidmuo 4 Dygsnio
Įspėjimas Likti nuošalyje nuo ugnies
Vaidmuo 7 Supermenas
Vaidmuo 9 Geležinis Žmogus
Savybės Įdaryti & Pliušas
Vaidmuo 3 Mikis
Matmenys 23*20*9CM
Elemento Tipas Pliušinis Kuprinės
Vaidmuo 6 Betmenas
Vaidmenį 5 Princesė

Panašūs produktai