Aukso Sidabro Spalvos Ausies Wrap Auskarai Moterims Vikšriniai Kablys Auskarai Aukso Putojantis Kubinis Cirkonis Ausies Rankogaliai

€0.74

-30%

€1.07

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Įrašo Auskarai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Įrašą Auskarai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Įrašo Auskarai.

❤【MADOS DIZAINO】❤—pakuotėje gausite tik 1 vnt 14K auksu skanėstas ausies wrap auskarai su gražia mėlyna papuošalų dėžutė. Šių kristalų ausies rankogaliai yra 6.2-7.5 cm ilgio, tinkami daugumai moterų ausis. Jie rodoma aukšto poliruoti su 14K aukso, blizga veidrodis apdaila daro auskarai labai elegantiškas. ❤【PATOGŪS DĖVĖTI】❤—Dėl šių aukso ausies wrap auskarai yra pagaminti iš aukštos kokybės vario, kurie padengtą 14 KARATŲ tikro aukso, nikelio nemokamai ir švino nemokamai, hipoalergicznych, ne nerimauti, dirginimas ir bėrimus, jie yra patvarus ir tvirtas, ne lengvai deformuojasi ir spalva nėra lengva išnyks. Lengva įdėti ir kilimo, patogūs dėvėti. Jie nėra alergijos jūsų odos, nėra kenksmingas jūsų sveikatai. Ir jie bus jums kerėtojas ir elegantiška, graži ir patraukli. ❤【PUIKI DOVANA】❤—Su šiais aukščiausios kokybės putojantis CZ akmenų deimantų, tai hipoalergicznych ausies vikšriniai alpinistas kablys auskarai yra labai populiarus tarp moterų. Tai nuostabi dovana, kaip motinos diena dovanų, Kalėdinių, gradacijos dovanos, gimtadienio dovana, jubiliejaus dovana, vestuvių dovana, ar kitą šventinę dovaną savo draugui, sesuo, mama, žmona, draugė, teta, močiutė, dukra ar sau. ❤【RUNGTYNIŲ DAUGELIU ATVEJŲ】❤—Tai minimalistinis, paprastas, mielas rankogaliai apsiaustas gerai dirbti su jūsų kasdien dėvėti imtis, galite dėvėti ją eiti į daug kartų, pavyzdžiui, Kalėdų Diena, Padėkos Diena, gimtadienis, vestuvės, šalis, vestuvės, prom ir laisvalaikio dienų. Jie bus jums žavinga atrodo ir laimėti daugiau komplimentų.

Kilmės KN(Kilmės)
Auskarai Tipas Įrašo Auskarai
Medžiaga Metalo
Lytis MOTERIS
Prekės Pavadinimas spalvinga bling
Metalų Tipas Titano
Stilius Madinga
Bauda ar Mados Mados
Modelio Numeris LuCK0927
Formos\modelis GEOMETRINIO
Elemento Tipas Auskarai

Panašūs produktai