7/16/24 Tinklelis neaustinių Talpykla, Sulankstomas Stalčių Daliklis Uždarąja Spinta Langelį Ryšius, Liemenėlė, Kojinės apatinis trikotažas Organizatorius

€1.33

-10%

€1.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Stalčių Organizatoriai, Namai Ir Sodas, Pigūs Stalčių Organizatoriai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Stalčių Organizatoriai.

Žanras: -- Eco-friendly neaustinės medžiagos, netoksiška, minkštas, kvėpuojanti, sveikas naudoti. -- Bambuko anglis saugojimo reikmenys, lengvųjų ir ilgai, gali efektyviai naudoti erdvę. -- Su daug atskirų tinklų, dampproof, mothproof, miltligė įrodymas, puikiai tinka sandėliavimui. -- Tinka klasifikavimo ir saugojimo mažų dalių, tokių kaip apatiniai, liemenėlė, šalikai, šaliai, kaklaskarės, kojinės ir kt.

Aprašymas:

Elemento tipas: Laikymo Dėžutė

Dydis: 35 x27x11cm Spalva: 7 tinklelis, mėlyna,7 tinklelis, žalia,7 tinklelis, oranžinė,16 tinklelis, mėlyna,16 tinklelis, žalia,16 tinklelis, oranžinė,24 tinklelis, mėlyna,24 tinklelis, žalia,24 tinklelis, oranžinė Produkto pakuotė: opp pakuotės taikymo Sritis: apatiniai drabužiai, kojinės Saugojimo scena: spinta, miegamojo, stalčių Medžiaga: neaustinis audinys

Savybės

-- Aplinkai draugiška medžiaga

-- Atskiras tinklai

Komplektą sudaro:

1 * Laikymo Dėžutė

Pastabos:

1-2mm paklaida gali egzistuoti dėl vadovo matavimai, prašome suprasti. Spalvos nuokrypis gali skirtis dėl skirtingų monitoriaus nustatymų.

Dear friend, Sveiki atvykę į mano parduotuvę, Mes paprastai laivas iš prekių 3 darbo dienų.mes turime paruošti savo produktus, ar griežtos kokybės kontrolės bandymai ir atidžiai paketo elementus. Jei jūs sutinkate su mūsų laivybos laikas, prašome neatidaryti ginčų lengvai, jūsų supratimu, yra labai dėkingi. Mes norėtume padėti jums išspręsti bet kokią problemą,prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti mums neigiamų atsiliepimų . Jūsų patvirtinimo, mūsų pasiūlymas. Labai ačiū už jūsų paramą. Geriausi linkėjimai.

Medžiaga Ne-Audiniai
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai