5D Diamond Tapybos A4 Dydžio 20X30CM Led Šviesos Padas Valdybos Tapybos, Piešimo USB Powered Šviesos Valdybos Rinkinys su Stovu

€1.62

-34%

€2.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Diamond Tapybos Kryželiu, Namai Ir Sodas, Pigūs Diamond Tapybos Kryželiu, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Diamond Tapybos Kryželiu.

Sveiki atvykę į ARMYQZ Parduotuvėje Gerbiami pirkėjui, mūsų išorinės pakuotės: oro skiltyje maišelį, todėl prašome nesijaudinkite apie dovanų pažeista, mes jau stengiasi pagerinti, siekiant patenkinti visų klientų. Patinka šis produktas, linkiu jums laimingo gyvenimo. Specifikacijos: A4 Tablet Valdybos Trinkelėmis Visą Dydis: 20 x 30 cm(200x300mm) 28 tinklelis dėžutės dydis: 17X10X2.5CM Šviesiai trinkelėmis multi-kampas stovas: 165x150mm 4 black įrašus dydis: 4x2.5cm Produkto aprašymas Spalva:Nustatyti-1 Diamond tapybos kryželiu įrankių rinkinys, ateina su 29 gabalų deimantų, dažymo įrankiai, baudos kūrinys siūlo patogų jausmas. Pagamintas iš geros medžiagos ir gali padėti jums padaryti savo meno dizainas. Žanras: A4 LED šviesos valdybos pad - galite rinktis mažo-vidutinio aukšto lygio reguliuoti ryškumą, paspausdami mygtuką. Tiesiog palieskite jutiklio perjungti dizaino, įjungti/išjungti ir ryškumo reguliavimas lengvai paliesdami vieną kartą pasirinkti vieną lygį. Diamond dažymo Voleliu - Idealus paspaudus volas diamond tapyba, veiksmingai padėti klijuoti diamond tapybos karoliukai tampa stangresnė drobės, praktinių įtaisų kvadratiniu gręžimo ir apvalios gręžimo diamond tapybos projektai. Šviesos Padas Multi-kampas Stovi - Ji yra labiausiai patogiai prisitaiko tarp skirtingų žiūrėjimo kampai, užtikrinant, jūs galite gauti tik teisę žiūrėjimo kampas ir daro įkrovimo paprasčiau ir nebus lenkimo savo laidas Specifikacijos: A4 Tablet Valdybos Trinkelėmis Medžiaga: Akrilas, plastikas Visą Dydis: 20 x30cm / 200x300mm Ateiti, kad mes yra jūsų patikimiausias pasirinkimas, geriausi linkėjimai jums!!! A4 LED Šviesos Padas Diamond Tapyba, USB Powered Šviesos Valdybos Rinkinys, Reguliuojamas Ryškumas su Nuimamais Stendo ir Įrašus

1. Apie klientų aptarnavimo

Gerbiami pirkėjas, Jeigu jūs turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Ir mes bus atsakyti per 24 valandas, išskyrus savaitgalius.jei nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, tada mes stengiamės išspręsti problemas ir, kad esate patenkintas.

2. Apie spalvų skirtumus ir dydžio klaidas

Iškirpti,kad,matavimo, gali sukelti dydžio nuokrypis (plius ir minus1-2cm svyravimo),spalva aberacijos yra dėl monitoriai,oro,apšvietimo bei kitų veiksnių,Nuotraukas, turės įvairių spalvų, skirtingų monitorių, bet tai neturi įtakos išvaizda. dažymo,Prašome suprasti.

3. Apie Deimantų Papildyti Paslauga

Mes turime 20-30% daugiau deimantų į kiekvieną paketą, mes turime geros kokybės kontrolė, jei jums trūksta rasti deimantai,pirmoji siunta yra apie mus.mes galėtume išsiųsti jums nemokamai. Bet kokia siunta, po to, jums teks mokėti už laivybos.Susisiekite su mumis žinute, ar trademanager. \Mes visada išsiųsti prekes per 7 dienas po apmokėjimo. 1, Jei jūs lašas laivybos , prašome susisiekti su mumis , mes galime parengti daugiau inventoriaus , Laivas greitai jums (1-2 dienos) . 2, Jei norite gauti produktą, greičiau , palikite mums žinutę mums . ačiū . Kokių nors problemų , prašome susisiekti su mumis greitai . Mes galime bendradarbiauti vieni su draugais. Mes teikiame nemokamas pristatymas Kinija po oro pašto ir ePacket. Jei norite nustatyti laivybos metodą, prašome apmokėti siuntimo išlaidas. Žemiau yra apskaičiuota, pristatymo greitis už savo pasirinkimą. Po oro paštas: 10-60 dienų Sekimo svetainė: vietos post office svetainėje ePacket: 7-25 dienomis Sekimo svetainė: vietos post office svetainėje EMS express: nuo 5 iki 20 dienų Sekimo svetainė: vietos post office svetainėje DHL express: 4-8 dienomis Sekimo svetainė: dhl.com " FedEx express: 4-8 dienomis Sekimo svetainė: fedex.com *Aukščiau pristatymo greitis tik nuoroda, darbymetis, blogas oras, gali sukelti vėlavimą. *Po oro paštu Rytų Europos šalių, Pietų Amerikos šalyse gali užtrukti ilgiau nei 60 dienų. *Express paprastai turi muitinės mokesčių klausimą, tokiu atveju, prašome bendradarbiauti muitų mokėti mokesčių.

Pardavimas
Išorinė Pakuotė
Rinkinys Tipas Taip
atramos dydis
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas 2 diamond tapyba
diamond tapybos Rinkinys Tipas
Stilius Modernus
Forma Trimatis
Produkto Pavadinimas
Išorinės Pakuotės Spalvos Dėžutė
Įklijavimo Srityje Pilnas
Medžiaga Plastikiniai
Prekės Pavadinimas ARMYQZ
Naudoti 64 Diamond siuvinėjimo ar tapyba
Diamond Tapybos Kryželiu Komplektai
Nemokama Dovana A4 LED Lentynos, clip
Pavadinimas 6 diamond tapyba priedai
Feature11 nešiojamų piešimo lenta su USB power bank
Specifikacija
pavadinimas 7 diamond tapybos įrankis
Spalvų skaičius 10-45
Tipas Didmeninės No
Naudoti Paveikslai
feature3
Nuotraukos Aprašymas
28 dėžutėms Diamond tapybos grandiklis
28 tinklelis dėžutės dydis
Modelio Tipas
Drobė Pakavimo Metodas Valcavimo Iki
Rombo Formos Aikštė
Rėmas No
Naudojimas 2 2020 naujųjų metų dovana
3 tipas Aikštės diamant tapyba
4 black įrašus dydis
Naudojimas

Panašūs produktai