ZOMEI 40.5 49 52 55 58 62 67 72 77 82 86mm ultravioletinių UV Filtras, Filtro Objektyvo apsaugos VEIDRODINIAI SLR fotoaparatas

€3.23

-48%

€6.32

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Vaizdo Kameros Filtrai, Buitinė Technika, Pigūs Vaizdo Kameros Filtrai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Vaizdo Kameros Filtrai.

ZOMEI 40.5 49 52 55 58 62 67 72 77 82 86mm ultravioletinių UV Filtras, Filtro Objektyvo apsaugos VEIDRODINIAI SLR fotoaparatas

Apsaugoti objektyvą nuo dulkių, tepalų, drėgmės, pirštų antspaudų ir įbrėžimų. Suteikia pagrindines sumažinti ultravioletinių spindulių. Padeda pašalinti migla ir melsva mesti nuotraukas. Originalus AGC Optinio Stiklo iš Japonijos. Stiklas montuojamas su aukšto slėgio ir spaudos technologijų. Populiariausių apsaugos filtras; idealiai tinka lauko fotografijos.

Pardavimo Taškas

Apibūdinti informacijos pardavimo punkte, pritraukti aIntroduction Sukurta profesionalams, filtras siūlo patogų kasdienį apsaugos ir gali likti ant kameros visą laiką. Skaitmeninių fotoaparatų su auto taisymo ir built-in filtrai kad jau kelią color cast, UV apsauga filtras veikia kaip naudinga, kasdien, universalūs objektyvas gynėjas. Funkcijos 1. Fotoaparato objektyvas yra brangiausia dalis vaizdo kamera, UV filtras, yra labiausiai populiarus apsaugos filtras. 2. UV filtras gali apsaugoti fotoaparato objektyvą nuo vandens, dulkių, drėgmės, pirštų atspaudų ir sratches. 3. UV filtrai sumažinti migla ir pagerinti kontrastą iki minimumo sumažinti sumą, ultravioletiniai (UV) šviesą. Padeda pašalinti melsva mesti nuotraukas. Taikoma atvejų, Tai dažniausiai lauke, ypač dideliame aukštyje, kur UV sugeria atmosfera yra plonesni; ir dideliais atstumais, pavyzdžiui, Pajūrio,kalnų,lyguma,ir kt. Savybės Ultra plonas rėmas; advanced lazerinio graviravimo technologija; elegantiškas paketą.na, teikiantis pasitikėjimo, kad jūsų potencialūs vartotojai.

DUK

Galite šį filtrą su mano kameros lęšis ?

ZOMEI UV naudoti sraigtiniai slėgio pavasario dizainas, jis gali tinka daugelio prekinių ženklų objektyvai.Tačiau itin plataus Kampo objektyvas ir kitų neįprastų įranga gali naudotis negalima.Jei jūs nežinote ,prašome susisiekti su mumis.

Kaip pasirinkti tinkamo filtro dydis mano objektyvą?

Paprastai filtro skersmuo yra pažymimas ant objektyvo.Jei ne, prašome pateikti mums jūsų objektyvo židinio nuotolio ir diafragmos ,mes padėsime patikrinti.

Tipas UV Filtras
Prekės Pavadinimas Zomei
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris UV
Pakuotė Taip

Panašūs produktai