Universalus Sulankstomas Priekiniai Nančius Lango Priekinio Stiklo Raštas Padengti Auto Ourdoor Darbuotojas Automobilių Stiklų Sniego, Ledo Danga Skėtį Nuo Saulės Skydelis

€1.16

-30%

€1.67

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Prekinis, Galinis Stiklo Stoglangis, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Prekinis, Galinis Stiklo Stoglangis, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Prekinis, Galinis Stiklo Stoglangis.

Aprašymas:

1. Visišką Apsaugą priekinio, galinio Stiklo Dangtis yra dvipusis priekinis stiklas, dangtis, kurią galite naudoti karšto šviesus saulėtas dienas, taip pat per snieguotas žiemos dienomis.

2. Žiemą tai yra taip paprasta, kaip pateikti šį Visišką Apsaugą priekinio, galinio Stiklo Padengti savo automobilį,\u2019s priekinio stiklo su siurbimo taurėmis ir tada plakant jį pašalinti sniego.

3. Ne daugiau priekinio stiklo braižymo, ne daugiau pusės užšalimo. Atsisveikinti su tų sunkių dienų, bando gauti savo automobilį ir vairuoti.

4. Sustabdyti valymas, automobilių stiklų žiemą, o vasarą galėsite paspaudę vairas lengvai, be, diskomfortas, deginimas.

5. Visišką Apsaugą priekinio, galinio Stiklo Dangtis tinka visiems sezonams. Juoda padengti pusę nukreipti dėmesį, suteikia apsaugą nuo sniego ir sidabro pusėje nukreipti dėmesį, suteikia apsaugą nuo ekstremalių, kuris atspindi saulės gaunamo saulės apsaugoti automobilį ir jo vidų nuo perkaitimo.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: 190T poliesteris taftos, apsaugos nuo Saulės atspari vandeniui

Dydis: 156*70cm, visas dydis: 145*70cm

Pastaba: Tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.

Paketą, įskaitant: 1x prekinis, galinis Stiklo Dangtis

Prekės Pavadinimas lcyonger
Medžiaga Sidabro Spalvos Putų
Modelio Numeris Automobilio Priekinio Stiklo Antveidis Dangtis
Savybės Nešiojamų, Aukšta Kokybė, Prekinis, Galinis Stiklo Skydelis
Kilmės KN(Kilmės)
dydis 145*70cm

Panašūs produktai