120cm Nauji Ilgi PU Odos Petį Krepšys su Rankena "PASIDARYK pats" Rankinės diržo Rankinės, Diržai Dirželis Krepšiai Priedas

€2.59

-16%

€3.12

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Krepšys Dalys Ir Priedai, Bagažo & Krepšiai, Pigūs Maišelį, Dalys Ir Priedai, Aukštos Kokybės Bagažo & Krepšiai, Krepšys Dalys Ir Priedai.

Aprašymas: 100% visiškai naujas ir aukštos kokybės Naudojant PU odos, pagamintas iš medžiagos, jaučiasi, yra labai geras, Tvirtas ir patvarus, darbo yra taip pat gerai. Dabar galite padaryti savo ypatingą rankų maišą. Medžiaga:PU Oda Plotis:1,2 cm/būti 0,47"; Reguliuojamas ilgis:110-120cm/43.31-47.24"(apytiksliai) Spalva:Šviesiai violetinė+Aukso,Šviesos purple+Silver,Beige+Gold,Beige+Silver,White+Gold,White+Silver,Red+Gold,Red+Silver,Orange+Gold,Orange+Silver,Yellow+Gold,Yellow+Silver,Green+Gold,Green+Silver,Gray+Gold,Gray+Silver,Tamsiai mėlyna+Auksas,Tamsiai mėlyna+Juoda,Ruda+Aukso,Rudos spalvos+Juoda,Šviesiai kava+Aukso,Šviesos kava+Sidabrinė,Gilių kava+Gold,Gilių kava+Raudona,Juoda+Aukso,Juoda+Sidabrinė Kiekis: 1 vnt Pastaba: Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Nr. mažmeninės pakuotės. Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Komplektą sudaro: 1 x dirželis per Petį(kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.)

Tipas Krepšys, Dirželis
Svoris 42g
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris peties dirželis
Medžiaga PU

Panašūs produktai