50pcs 7 in1 Akvariumo Žuvų Bakas Vandens Atogrąžų tyrimo Juostelių Rinkinys, Nitritų, Nitratų, PH Testo Juosteles, GH, KH NO2 NO3 Bromo ir Chloro Bandymas

€2.19

-31%

€3.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Valymo Cheminių Medžiagų Ir Vandens Testavimo Produktai, Namai Ir Sodas, Pigios Valymo Cheminių Medžiagų Ir Vandens Testavimo Produktai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Valymo Cheminių Medžiagų Ir Vandens Testavimo Produktai.

Ypatybė:

-Gera vandens kokybė yra labai svarbus žuvims ir augalams savo akvariumo.

-Reguliariai bandymo vandens kokybės vertybės padeda užtikrinti žuvų gyventi sveiką, laimingą ir ilgą gyvenimą.

-Su Aqua Greitas Testas galite stebėti 7 vertybes, kurios svarbios ir kokybiško vandens: pH (rūgštingumas) KH (karbonatų kietumas) GH (bendras kietumas) NO2 (nitritai) NO3 (nitratai) Bromas (brome) ir Chloro.

-Šių vertybių nustatyti, kaip sveiką jūsų akvariumas yra. Nenormalus vertes, gali sukelti problemų, tokių kaip ligos dumblių žydėjimas nenormalus augimas ir dauginimasis.

-Vandens kokybę lemia daugelis veiksnių, tokių kaip : augalai, žuvys, akvariumo tūrio ir kt. taip pat išorės veiksnių, tokių kaip overfeeding vandens tipas papildomas filtras naudojamas ir trukmė ir suma, apšvietimo ir pan.

Specifikacija:

- Reguliariai naudojant Aqua Greitas Testas leidžia jums vietoje vandens kokybės problemas, laiku imtis korekcinių veiksmų.

- Paprasčiausiai įdėkite testo juostelė savo akvariumo ar tvenkinio ir palyginti spalvos juostelės su spalvų schemą ant konteinerio.

- Taupo vargo.

- Taupo laiką.

- Lengva naudoti.

- Tikslumas.

Pakuotė:

1pack 50

Atsiliepimų iš mūsų kiti pirkėjai:

Foto Parodyti:

kalio nitratas akvariumas testo rinkinys
testas akvariumo vandeniui akvariumo vandens tyrimo juostelių
sidabro nitratas akvariumas bandymo juostelės
Kontroliniai nitratų
Modelio Numeris EHG203804

Panašūs produktai