3m 5m Ištraukiamas Nerūdijančio Plieno Juosta Priemonė Valdovas Metrinės Matavimo Juostos Taisyklė Lašas Laivybos

€2.75

-16%

€3.31

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Siuvimo Priemonės Ir Aksesuaras, Namai Ir Sodas, Pigus Siuvimo Priemonės Ir Aksesuaras, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Siuvimo Priemonės Ir Aksesuaras.

Aprašymas: Mes apdrausti 3m tipas valdovas nebus kartus, arba buckle w ithin 1,8 m horizontalios ruožas, 5m, 7.5 m plotis 25mm per 2,2 m. Ką patvarus bauda kokybės ir pigiai! Mes garantuojame, visi produktai patvirtinti geriausių storio poliravimo plieno, ne mažiau kokybę!!Plačiau pavasario išlaidas, bet retai stucks. Nešiojamų ištraukiama cm juosta priemonė, savarankiškai užraktas. Tinka virtuvė, garažas, gamyba augalams, geležies dirbiniais, hardwarestore ir pan. Tinka gabaritai arba liejimo plokštumų, ilgis, plotis, mašinos, baldai ir pan. Atsiimti matavimo juosta, paspausdami mygtuką centre. Specifikacija: Medžiaga: Stanless Plieno + Plastiko Priemonė Asortimentą ir Matmenys: app. 3m: 62x68mm/ 2.44x2.68in 5m: 68x75mm/ 6.68x2.95in Juostos Plotis: 19mm/ 0.75 Spalva: geltona Kiekis: 1 Vnt Pastaba:

Ne mažmeninės pakuotės. Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Komplektą sudaro: 1 x Tape measure(be mažmeninės pakuotės)

Naudoti Kita
Medžiaga PLIENO
Tipas Kita
Prekės Pavadinimas OOTDTY
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai