Unisex Kepurės Megztos ADK Žymes Bžūp Moteris Beaines Žiemos Orui Vyrų Gorras Paprasta Skrybėlės, Šiltas, Kieto Atsitiktinis Lady Beanies

€2.93

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Vyriški Skullies & Beanies, Drabužiai, Reikmenys, Pigūs vyriški Skullies & Beanies, Aukštos Kokybės Drabužiai, Reikmenys, Vyriški Skullies & Beanies.

APIE LAIVYBOS

◆Mes laivas visame pasaulyje, išskyrus GOA/FPO/DAP. ◆Galite stebėti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) ◆Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti. Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

APIE GREITĄ

◆Dėl kompiuterio monitorių ir faktinės šaudymo ryškumas ir kitų priežasčių, bus tam tikra spalva skirtumas.Galutinis spalvos, prašome kreiptis į mūsų tikroji prekės. Prašome žinau, tai prieš jus pirkti ◆paveikslėlyje parodyta, yra 100% Realių Objektų Fotografija.

APIE ATSILIEPIMĄ

◆Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių. Tada mes bus suteikti jums nuolaidą kitam užsakymui. ◆Jei norite pasidalinti savo prekės nuorodą į savo socialinių TINKLŲ (Facebook, VK ir kt.), mes suteiksime jums dovaną ar nuolaidą kitam užsakymui. ◆, Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, ar atidarant bet kokį ginčą svetainėje. Mes garantuojame, mes 100% išspręsti bet kokią problemą už jus.

Sezonas Pavasarį, Rudenį, Žiemą
Kilmės KN(Kilmės)
galvos apimtis 52-60cm
Spalva Vientisos Spalvos,Spalvų 25
Modelio Numeris 0723M-CAP738
Medžiaga Akrilo
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Mados Išlaikyti šiltas žiemą
Stilius Mada,Atsitiktinis,Hip-Hop,Street Wear
Lytis Unisex,Moterims,Vyrams
Prekės Pavadinimas ADK
Elemento Tipas Skullies & Beanies
Modelio Tipas Kietas

Panašūs produktai