5pc Emalio Mielas Astronautas Planetos Pakabukai Pakabukas "Pasidaryk pats" Mažų 3D Karoliai, Apyrankės Granulių Kamuolys Rankų darbo Aksesuarai, Papuošalai Rasti

€1.83

-12%

€2.10

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Pakabukai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Pakabukai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, žavesio pakabukas "pasidaryk pats", žavesio pakabukas, pakabukas "pasidaryk pats".

Sveiki atvykę į $0.99 PARDUOTUVĖ

Spalva:kaip nuotraukoje parodyti

Medžiaga:Metalas

Dydis: Parodyti paveikslėlyje

Kiekis:5pc

Stilius:Pakabukai Pastaba: 1.Yra gali būti šiek tiek skirtingas spalvas,nes kompiuterio monitorius nustatymas. 2.Su skirtumas matavimai metodas pls galima 1-2cm paklaida.

Pristatymas: mes padaryti pristatymas Kinija paštu ir visos prekės mūsų parduotuvėje yra nemokama laivybos ,ji paprastai trunka 35-55 dienas gauti labiausiai šalyje ,kartais gali užtrukti kelias dienas ilgai sukelti orų kitų priežasčių,pls reikia kantrybės.

Ir jei jums reikia skubiai ir nenorite laukti ,galite mokėti už greitą pristatymą ,pavyzdžiui, DHL ,EMS,ji paprastai trunka 30 dolerių papildomai laivybos,ji bus jums su 3-5 dienas,ačiū už jūsų supratimą.

Grįžti: Bet nepatenkintas,pls susisiekti su mumis ,mes padėsime išspręsti problemą ne pirmą kartą,ir suteikia jums sprendimą,jūs turite savo pasaulius.

Atsiliepimai: žinoma, kiekvienas kaip 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų,jei jūs esate laimingas čia,tada pls palikti 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų apie mane ,bet jeigu jūs nenorite,thats gerai,pabandykite susisiekti su manimi pirmą kartą prieš jūsų kitą veiksmų,kad bus daug appriciated,ačiū!

Turėti gerą laiką čia!

Modelio Numeris AC301
Medžiaga Metalo
Elemento Tipas Pakabukai
Stilius Madinga
Bauda ar Mados Mados
Metalų Tipas cinko Lydinys
Pakabukai Tipas Gyvūnai
Prekės Pavadinimas GEOMEE
Kilmės KN(Kilmės)
dydis as the products details

Panašūs produktai